BM Genel Sekreter Yardımcısı O'brien'ın Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

BM Genel Sekreter Yardımcısı O'brien'ın Ziyaretleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kamptan görüntüler Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardımlardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Stephen O'Brien'ın gelişi ve araca binişi O'Brien'in karşılanması ve incelemeleri Cilvegözü sınır kapısından görüntüler Araçların gidişi BM Genel Sekreter Yardımcısı O'Brien Hatay'da O'Brien, Reyhanlı ilçesinde Suriyeliler için açılan sağlık tesisi ile yetimhaneyi ziyaret etti Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardımlardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Stephen O'Brien, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

26.05.2016 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kamptan görüntüler

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardımlardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Stephen O'Brien'ın gelişi ve araca binişi

O'Brien'in karşılanması ve incelemeleri

Cilvegözü sınır kapısından görüntüler

Araçların gidişi BM Genel Sekreter Yardımcısı O'Brien Hatay'da

O'Brien, Reyhanlı ilçesinde Suriyeliler için açılan sağlık tesisi ile yetimhaneyi ziyaret etti

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardımlardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Stephen O'Brien, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

O'Brien, ilk olarak Suriyeliler için açılan Emel Geçici Sağlık Tesisini gezdi. Burada O'Brien'ın, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi alarak, hastalarla bir süre sohbet ettiği bildirildi.

Ardından Reyhanlı Bayti Yetimhanesindeki çocuklarla bir araya gelen O'Brien, daha sonra Cilvegözü Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretler, yaklaşık 5,5 saat sürdü.

Öte yandan, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ziyaretlerde O'Brien'a, Dışişleri Bakanlığı Suriye Koordinatörü Adnan Keçeci ve Hatay Vali yardımcıları Orhan Mardinli ile Mahmut Hersanlıoğlu eşlik etti.

BM Genel Sekreter Yardımcısı O\'brien\'ın Ziyaretleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BM Genel Sekreter Yardımcısı O'brien'ın Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement