BM'nin Yardım Tır'ları Cilvegözü'nde Bekliyor - Son Dakika
Güncel

BM'nin Yardım Tır'ları Cilvegözü'nde Bekliyor

BM\'nin Yardım Tır\'ları Cilvegözü\'nde Bekliyor

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Suriye’ye gönderilmek üzere Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’na ulaşan yardım TIR’ları Suriye’nin Halep kentine gitmek için 3 gündür bekliyor.

15.09.2016 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Suriye'ye gönderilmek üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'na ulaşan yardım TIR'ları Suriye'nin Halep kentine gitmek için 3 gündür bekliyor.

İç savaşın sürdüğü Suriye'de pazartesi günü başlayan ateşkes ilanı ile Birleşmiş Milletlerin (BM) Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki depolarından Halep kentine gönderilmek üzere insani yardım malzemesi yüklü 40 TIR'lık yardım konvoyunun Cilvegözü'ndeki bekleyişi sürüyor.

Ateşkes ile Reyhanlı yolundaki BM'ye ait depolardan Suriye plakalı TIR'lara gıda, insani yardım malzemeleri, çocuk kıyafetleri, oyuncak yüklenerek Suriye'ye götürülmek üzere salı akşamı Cilvegözü Sınır Kapısı'na getirildi. Gümrük sahasına alınan konvoyun Halep'e gitmek üzere Suriye'ye gireceği açıklandı. Ancak konvoy, Türk sınır kapısının gümrük sahasında bekletiliyor.

Suriye rejimi tarafından kabul edilmediği belirtilen yardım konvoyu için 2 gündür görüşmelerin devam ettiği bildirildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BM'nin Yardım Tır'ları Cilvegözü'nde Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement