'BNG' Yeni Mağazasını Caddebostan'da Açtı - Son Dakika
Güncel

'BNG' Yeni Mağazasını Caddebostan'da Açtı

\'BNG\' Yeni Mağazasını Caddebostan\'da Açtı

Ülkemizin uluslararası giyim markası BNG, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci mağazasını Caddebostan'da açtı.

02.05.2013 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sofistike Kadının Vazgeçilmez Markası 'BNG' İstanbul Anadolu Yakasında İkinci Mağazasını Caddebostan'da Açtı

BNG koleksiyonlarını kendi giyim stiliyle birleştiren Nebahat Çehre de açılıştaydı.

Son yılların gözde giyim markası BNG, ülkemizdeki mağaza sayısını hızla arttırırken, İstanbul Anadolu Yakasındaki Caddebostan mağazasını faaliyete açtı. Türkiye genelinde 12 mağazası bulunan markanın kurucuları Bülent ve Nilgün Gülen'in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta Nebahat Çehre'ye ilgi büyüktü. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de katıldığı açılışta, BNG 2013 İlkbahar-Yaz "Yeni-lenme XIII" temalı yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Tasarımlarıyla göz dolduran BNG, 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile kadınları bu kez de yenilenmeye davet etti ve koleksiyonun özel bir parçası olan deri aksesuarların yanına eklenen, yarı değerli taşlarla oluşturulan takı koleksiyonu kadınların ilgisini çekti. Vücut biçimini vurgulayıp vurgulamama kararını kadınlara bırakan tasarımlar, transparan kumaşların ardından görünen incecik deriler, uçuşan şifonlar hem rahat hem de oldukça gösterişliler. "Ben tasarımlarımda hatları özellikle belirginleştirmiyorum. Ama isteyenin bir kemer ya da oyunla bunu yapmasına olanak tanıyorum," diye anlattı bu tarzı Nilgün Gülen.

Ülkemizde sanat, siyaset, cemiyet hayatından yakından tanıdığımız pek çok önemli isim BNG'nin tasarımlarını gündüz ve gece tercih ederken, kendi giyim tarzlarıyla birleştirerek BNG koleksiyonlarının birbirinden özel parçalarını tercih ediyorlar. Bu isimler arasında; kendi alanlarında bir numara olan Nebahat Çehre, Serra Yılmaz, Arzum Onan, Zuhal Olcay, Sıla, Tuğçe Kazaz, Deniz Türkali, gibi önemli isimler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'BNG' Yeni Mağazasını Caddebostan'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement