Eski Fenerli Galatasaray Yolunda - Son Dakika
Spor

Eski Fenerli Galatasaray Yolunda

Eski Fenerli Galatasaray Yolunda

Galatasaray Liv Hospital, kadro dışı bırakılan Nolan Smith'in bir dönem Fenerbahçe Ülker'de forma giyen McCalebb'i transfer etmeyi düşünüyor.

21.10.2014 14:04  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol Ligi'nin 2. haftasında Banvit'e deplasmanda 69-67 kaybedilen maçta, oyundan alınmasına tepki olarak Koç Ergin Ataman'a havlu fırlatan Nolan Smith'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına start verdi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Buna göre Uşak Sportif maçından önce Twitter hesabından paylaştığı bir mesajla tepki toplayan, bir hafta sonra da Banvit maçında yeniden disiplinsiz bir tavırla gündeme gelen ve hemen ardından Ergin Ataman tarafından kadro dışı bırakılarak genç takıma gönderilen Smith'in kontratı tek taraflı olarak feshedilecek ve yerine başka bir oyuncu transfer edilecek.

ESKİ FENERLİ GS YOLUNDA

Cim Bom'da gündeme gelen isimlerin başında ise geçen sezon takımdan ayrılan Jamont Gordon yer alıyor. Sakatlığı sebebiyle geçen sezon beklentileri karşılayamayan ABD'li oyuncunun yanı sıra Fenerbahçe Ülker'den ayrılmasının ardından kulüp bulamayan Bo McCalebb'in adı da Sarı-Kırmızılı kulüple anılıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Eski Fenerli Galatasaray Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement