Boca Juniors'tan Dersim'e - Son Dakika
Spor

Boca Juniors'tan Dersim'e

Dersimspor’da forma giyen Arjantinli futbolcu Lucas Sebastian Rodriquez, dün oynanan Türkiye Kupası maçında attığı 3 golle şov yaptı.

05.09.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dersimspor'da forma giyen Arjantinli futbolcu Lucas Sebastian Rodriquez, dün oynanan Türkiye Kupası maçında attığı 3 golle şov yaptı.

Türkiye Kupası maçları Amatör ve 3. Lig takımlarının katılımıyla başladı. Dün oynanan maçta Dersimspor, Hasköy Yıldızspor'u 8-1'lik skorla mağlup etti. Maçın en dikkat çeken anları ise Buones Aires'te başlayan yaşam hikayesine, Tunceli'de futbol oynayarak devam eden 20 yaşındaki Dersimsporlu Lucas Sebastian Rodriquez'in hat-trick yapması oldu. Dersimspor'un hem genç hem de yetenekli futbolcusu Lucas Rodriquez, Hasköy Yolspor takımını 8-1'lik skorla mağlup ettikleri maçta Adil Dönmez ile birlikte attıkları 3'er gol ve yaptıkları hat-trickle bir anda ilgi odağı oldu. Eskişehirspor'da başlayan Türkiye macerasını, Dersimspor'da devam ettiren Arjantinli genç futbolcunun BAL Ligi'nde top koşturması da futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Ayrıca Rodriquez'in, Türkiye'deki ilk macerasında Ertuğrul Sağlam'ın imzası var. Sağlam, Lucas Rodriquez'i Boca Juniors'tan Eskişehirspor'a transfer etmiş ama daha sonra futbolcunun performansından memnun kalmamış ve takımdan göndermişti. Genç futbolcu Eskişehirspor'dan ayrıldıktan sonra 44 Malatyaspor forması giydi daha sonra da Dersimspor'a transfer oldu. Bir dönemler Arjantin U20 takımında da sürekli forma bulan Buenos Airesli genç yetenek artık Tunceli'de Dersimspor için ter dökecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boca Juniors'tan Dersim'e - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement