Bocce İl şampiyonlarından Özcan'a ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bocce İl şampiyonlarından Özcan'a ziyaret

Bocce İl Şampiyonları Keşan Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Özcan'a ziyaret

25.04.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boccede erkeklerde ve kızlarda Edirne İl Şampiyonu olan Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Keşan Lisesi Bocce takımı, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri 25 Nisan 2016 Pazartesi günü Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret ettiler.

Saat 15.15 sıralarında Kızlarda şampiyon olan Keşan Lisesi takımı Okul Müdürü Osman Yağcı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Baş ile erkeklerde il şampiyonu olan Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mümin Ayyıldız ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşe Kırbıyık ile takım oyuncuları Keşan Belediyesi'ne gelerek burada Özcan tarafından makam odasında karşılandılar.

Özcan, Boccede il şampiyonu olan iki takımı da tebrik ederek"Bugün gerçekten spor anlamında Keşan adına çok güzel bir gün yaşıyoruz, Ahmet Tek'in Haliç Yarı Maratonu'nda 10 kilometrede 1.olması , Ahmet Yenice Ortaokulu Futbol Takımımızın Marmara Bölge Şampiyonası'nda grubunda şampiyon olması ve şimdi Boccede iki takımımızın kızlarda ve erkeklerde il şampiyon olması bizleri gururlandırıyor. Keşan Belediyesi olarak başarılı olan okullarımıza gerekli desteği vermeye çalışıyoruz ve bundan sonra da vereceğiz." Dedi

Okul müdürleri Yağcı ve Ayyıldız ile Beden Eğitimi Öğretmenleri Baş ve Kırbıyık da okul sporlarına verdiği destek nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a teşekkür ettiler.

Keşan Lisesi Kız ve Keşan mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları 12 Mayıs 2016 tarihinde Manisa'da başlayacak olan Bocce Marmara Bölge Şampiyonası'na Edirne'yi temsilen katılacaklar.

Özcan, daha sonra öğrenciler ile Yağcı, Ayyıldız, Baş ve Kırbıyık'a içinde Keşan Belediyesi'nin yayınları ve Nutuk bulunan birer çanta da hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bocce İl şampiyonlarından Özcan'a ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement