"Böcek" Soruşturmasında 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

"Böcek" Soruşturmasında 3 Kişi Tutuklandı

"Böcek" Soruşturmasında 3 Kişi Tutuklandı

"Böcek" soruşturmasında, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz'ın da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

01.04.2015 19:14  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde, çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla bağlantılı soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

TÜBİTAK BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan zanlılar eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz ile Gökhan Vıcıl ve Hamza Turhan'ın, "suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme ile resmi belgede sahtecilik" suçlarından tutuklanmalarına karar verildi.

İFADE VERMİŞLERDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, gözaltında bulunan zanlılar, Emniyet'teki işlemlerinin ardından bu sabah Ankara Adliyesine getirilmiş ve soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Serdar Coşkun'a ifade vermişti.

13 KİŞİYE DAVA AÇILMIŞTI

Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine "böcek" olarak adlandırılan dinleme cihazı konulmasına ilişkin Palaz'ın da aralarında bulunduğu 13 kişi hakkında Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı.

Davanın iddianamesinde, Palaz'ın da arasında bulunduğu bazı şüphelilere yönelik suçlamaların ayrılarak, soruşturulduğu belirtiliyordu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Böcek' Soruşturmasında 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Frozontana: Nankörler !!! İyi yaaa ne güzel vatanı satıyorlardı !!! Devam etseydi demi ve bu kadar gürültüde olmazdı !!!! Atın vatana ihanet eden vatansızları !! İyiki Akp var !!! 0 0 Yanıtla

Advertisement