Bodrum Belediye A.Ş. Yelken Restoran ve Cafe Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediye A.Ş. Yelken Restoran ve Cafe Açıldı

Bodrum Belediye A.Ş. Yelken Restoran ve Cafe Açıldı

Muğla’nın Bodrum İlçe Belediye A.Ş. Yelken Restoran ve Cafe’nin açılışına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, amaçlarının; Belediye A.Ş. bünyesindeki tüm işletmelerle birlikte Bodrum Yarımadası’na ucuz ve kaliteli hizmeti getirmek olduğunu söyledi.

28.02.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçe Belediye A.Ş. Yelken Restoran ve Cafe'nin açılışına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, amaçlarının; Belediye A.Ş. bünyesindeki tüm işletmelerle birlikte Bodrum Yarımadası'na ucuz ve kaliteli hizmeti getirmek olduğunu söyledi.

Bodrum'un İçmeler Mevkii'nde yer alan Bodrum Belediye A.Ş. Yelken Restoran ve Cafe, düzenlenen törenle açılışını yaptı. Açılışa Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, B.B.Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya ile kulüp yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

HACCP kurallarına uygun olarak yenilenen Yelken Restoran ve Cafe, yaklaşık 2 yüz metrekare kapalı alanda vatandaşlara hizmet verecek. Sabah 8.30, aksam 20.00 saatleri arasında açık olacak mekanın menüsünde kahvaltı, pide, hamburger, tost, mantı, pizza, et kavurma ve kebap çeşitleri bulunuyor.

Açılışta yaptığı konuşmada Hüseyin Yıldızhan, "Tesisimizi günümüzün son şartlarına uygun, hijyen şartlarına uygun, iş güvenliği yasasına uygun ve aynı zamanda engelli dostlarımızın kullanımına uygun bir vaziyete getirdik. Artık Bodrum Belediye A.Ş. olarak bütün tesislerimizi bu şekilde son standartlarda hizmete sokuyoruz. Biz, bu çalışmaları yaparken, başından beri her zaman bize destek veren her zaman arkamızda olan başta Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'a, bu tür çalışmalarda desteğini eksik etmeyen belediyemizdeki çeşitli birimlere, tedarikçilerimize, Bodrum Belediye A.Ş. personeline ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

"BELEDİYE A.Ş.'YE GEÇEN İŞLETMELER ÖRNEK ALINACAK İŞLETMELER HALİNE GELDİ"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Bodrum Belediye A.Ş olarak ilçe genelindeki işletmelere de bir örnek teşkil ettiklerini ifade ederek, "Amaç; Bodrum Yarımadası'na ucuz ve kaliteli hizmet etmek. Bizim hiçbir işletmeciyle yarışmak gibi bir amacımız yok. Bizim amacımız; Bodrum halkına, emeklisine, gencine elimizden geldiği kadar iyi hizmet etmektir. Buranın bir de şöyle bir özelliği var; burası aynı zamanda bizim yelken kulübümüzdür. Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile beraber uzun yıllardır burada çocuklarımıza yelken eğitimi veriyoruz. Velilerimiz, zaman zaman şikayet ediyordu burasıyla ilgili. Artık Belediye A.Ş. olarak bu tür şikayetleri duymayacağımızı düşünüyorum. Meclis üyelerime, sivil toplum örgütlerinin değerli başkanlarına ve gece gündüz bizim için çalışan tüm belediye personelime ve Belediye A.Ş.'nin değerli personeline çok teşekkür ediyorum. Bodrum Yarımadamıza şöyle bir baktığımızda Belediye A.Ş.'ye geçen işletmeler, örnek alınacak işletmeler haline geldi. Birçok işletmeci arkadaşım da umuyorum ki bu işletmelerimizi örnek alırlar. Böylelikle Bodrum Yarımadası'ndaki işletmelerden şikayet gelmez, biz de Bodrum Belediyesi olarak hiç kimseye ceza uygulaması yapmadan bir yaz sezonu geçiririz. Bu dileklerimle hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kesilen açılış kurdelesi ile işletme hizmete açıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon açılış töreninin ardından tesisi gezerek incelemelerde bulundu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediye A.Ş. Yelken Restoran ve Cafe Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement