Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Mazbatasını Aldı

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Mazbatasını Aldı

Bodrum Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Kocadon, mazbatasını aldı.

03.04.2014 17:36  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Kocadon mazbatasını aldı.

Bodrum İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Güner, Bodrum Adliyesinde düzenlenen mazbata töreninde yaptığı konuşmada, seçimlerde kazanan Kocadon ve meclis üyelerini tebrik etti.

Bodrum'un kendisine yakışan güzellikte centilmence bir seçim geçirdiğini ifade eden Güner, "Bodrum kendisini yönetecek kişileri seçmiştir. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Seçime katılan diğer adaylara teşekkür ediyorum" dedi.

Bodrum'da 104 bin 300 seçmenin olduğunu anlatan Güner, seçmenlerden 90 bin 299 kişinin büyükşehir belediye başkanlığında, 90 bin 269 kişinin Bodrum Belediye Başkanlığı seçimlerinde ve 90 bin 305 kişinin ise Bodrum Belediye meclisi seçimlerinde oy kullandığını kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından Bodrum Belediye Başkanı ve meclis üyelerine mazbataları törenle verildi.

Törenin ardından CHP ilçe başkanlığına giden Kocadon ve meclis üyeleri kalabalık bir partili topluluğu tarafından karşılandı.

Daha sonra verilen bir deveyle Bodrum Belediyesine yürüyen Kocadon, burada da kalabalık tarafından karşılandı.

Kocadon, belediye binası önünde yaptığı konuşmada, 1980 yılından bu yana Bodrum'da üst üste iki defa belediye başkanı olarak seçilen ilk başkan olduğunu söyledi.

Yarımadanın her yerinde çalışmalar yapacaklarını ifade eden Kocadon, "Büyüklüğü nedeniyle ilk hizmeti Turgutreis'ten başlatacağız. Bodrum artık tek bir yer oldu. Diğer beldelerde de gereken çalışmalar yapılacak. Herhangi bir turist beldelerde kötü bir görüntü görmeyecek. Personelimiz ile beraber çalışmanın sözünü veriyorum. Seçimlerin hep böyle karnaval havasında geçmesini diliyorum" diye konuştu.

Kocadon daha sonra alkışlarla Bodrum Belediye Başkanlığı makamına geçti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement