Bodrum Cup Rüzgarla Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bodrum Cup Rüzgarla Sürüyor

Bodrum Cup Rüzgarla Sürüyor

The Bodrum Cup'ta ilk günün yorgunluğu Club Gümüşlük'te düzenlenen Gökhan Türkmen Akustik konserinde atıldı.

22.10.2015 13:30  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Bodrum Cup'ın ilk gününde Bodrum- Gümüşlük arasındaki Bodrum Belediyesi Sadun Boro etabı geçildi. 12 deniz mili rüzgarla dolan yelkenler renkli görüntüler oluşturdu. 72 teknenin start aldığı ilk gün Gümüşlük açıklarında Çavuşadası'nın doğusuna atılmış şamandıra arasında sona erdi. Organizasyon tekneleri ile birlikte yaklaşık 120 teknenin yer aldığı organizasyon akşam düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Bodrum Cup'ta sürpriz nikah

The Bodrum Cup'ta bir de mutlu olay yaşandı. Bodrum STS Okul Gemisi'nde Yücel Köyağası ve Erman Aras'ın şahitliğinde Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ tarafından kıyılan nikahla Seda Özten ile Atilla Tandemir çifti evlendi.

"Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması"

Akşam ilk olarak "Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması" düzenlendi. Aregola Türkiye Sınır Tanımayan Şefler Başkanı Ahmet Çetin'in başkanlığında düzenlenen yarışmayı Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile Belediye Meclis Üyeleri de takip etti. Bodrum Cup'a katılan teknelerde hazırlanan yemekleri Nedim Danacı, Sait Birtanyılmaz, Deniz Eyinç, Selen Canbazoğlu, Halil Vural, Hüseyin Boyacı, Melike Konday, Meltem Kalem, Hasan Subaşıoğlu'ndan oluşan jüri değerlendirdi. Yarışmada "Başlangıç Yemeği" kategorisinde Kaya Güneri Plush, "Ana Yemek" kategorisinde Gülten Irmak, "Tatlı" kategorisinde de "Gora" birinci oldu.

Gökhan Türkmen Akustik konseri

Yemek yarışmasının ardından Gökhan Türkmen Akustik konseri düzenlendi. Konserde Bodrum Cup yarışmacıları ilk günün yorgunluğunu doyasıya eğlenerek, şarkılara eşlik ederek attı. Gümüşlük'te bulunan tatilcilerin de yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü oyuncu Emre Karayel de sahneye çıkarak Gökhan Türkmen'le birlikte şarkı söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum Cup Rüzgarla Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement