Bodrum'da Asfaltlama Çalışmaları Koordineli Bir Şekilde Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Asfaltlama Çalışmaları Koordineli Bir Şekilde Sürüyor

Bodrum\'da Asfaltlama Çalışmaları Koordineli Bir Şekilde Sürüyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum genelini kapsayan asfaltlama çalışmalarının daha sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için çeşitli kurumlarla da koordinasyon sağlanıyor.

20.11.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum genelini kapsayan asfaltlama çalışmalarının daha sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için çeşitli kurumlarla da koordinasyon sağlanıyor.

ADM Elektrik Dağıtım AŞ, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (MUSKİ) ve Türk Telekom'un alt yapı çalışmalarını tamamladığı bölgeler için yapılan yazışmaların ardından belediye ekiplerinin başlattığı çalışmaların son ayağı Turgutreis İnönü Caddesi'nde gerçekleşti. Cadde ve caddeye bağlanan ara sokaklardaki çalışmaları yerinde inceleyen Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, asfalt çalışmalarına kış aylarında da devam edileceğini ifade ederek şu bilgileri verdi: "Bodrum Belediyesi olarak ADM Elektrik Dağıtım AŞ, MUSKİ ve Türk Telekom gibi kurumların altyapı çalışmalarını tamamladıkları alanları hızlı bir şekilde düzenlemeye devam etmekteyiz. Asfaltlama çalışmalarımızın sadece hava şartlarının güzel olduğu günlerde değil, yılın on iki ayında devam edeceğini belirtmek isterim. Yaz ya da kış ayları diye fark gözetmeksiniz adlarını vermiş olduğum bu üç kurumumuzun alt yapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde bizler de Bodrum Belediyesi olarak bu kurumlarla koordinasyonlu bir şekilde asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarına geçeceğiz. Günlük yaklaşık 500 ton asfalt döktüğümüz yolların tekrar bozulmaması için tüm bu kurumlar öncelikle ön çalışmalarını bitirmelidirler." - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Asfaltlama Çalışmaları Koordineli Bir Şekilde Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement