Bodrum'da Çalışmalar İlçe Genelinde Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Çalışmalar İlçe Genelinde Sürüyor

Bodrum\'da Çalışmalar İlçe Genelinde Sürüyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarına Karaova ve Güvercinlik bölgelerinde devam etti.

30.01.2015 10:17  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarına Karaova ve Güvercinlik bölgelerinde devam etti.

Karaova Bölgesi'nde çalışmalarına devam eden Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölge genelinde hava şartları dolayısıyla zarar gören yollara 100 ton asfalt dökerek bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Özellikle Çamlık - Mumcular arası ve Pınarlıbelen İnişdibi Mevkii'nde yol üzerlerinde meydana gelen yağmurun neden olduğu çöküntüler de onarıldı.

Bölgede MUSKİ tarafından yapılan su hattı kazı çalışmaları da belediye ekiplerince tamamlandı. Mumcular Mahallesi başta olmak üzere bölgede bulunan mahallelerde yol bakım onarım çalışmaları belirli aralıklarla devam ediyor.

Güvercinlik'te iş makinelerinin girmekte zorlandığı Prenses ve Yakamoz sokaklar ise parke taşlarıyla döşendi. Yoğun yağışlar nedeniyle su baskınlarına maruz kalan ahırların bulunduğu bölgede yıkılan 800 metrelik duvar da belediye ekiplerince onarıldı. Yetkililer çalışmaların ilçe genelinde tüm hızıyla devam edeceğini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Çalışmalar İlçe Genelinde Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement