Bodrum'da Çeşitli Çalışmalar Nedeniyle Açılan Çukurlar Tehlike Yaratıyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Çeşitli Çalışmalar Nedeniyle Açılan Çukurlar Tehlike Yaratıyor

Bodrum\'da Çeşitli Çalışmalar Nedeniyle Açılan Çukurlar Tehlike Yaratıyor

Aydem tarafından Bodrum’un çeşitli bölgelerinde devam eden elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları kapsamında açılan çukurlar tehlike oluşturuyor.

03.05.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydem tarafından Bodrum'un çeşitli bölgelerinde devam eden elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları kapsamında açılan çukurlar tehlike oluşturuyor.

Elektirk hatlarını yeraltına alma çalışmaları kapsamında Gümbet Haremtan Sokak'ta açılan çukurlar tehlikeye davetiye çıkarıyor. Gümbet'te bulunan tarihi yel değirmenlerine giden, günde yüzlerce yerli ve yabancı turistin fotoğraf çekmek ve manzara izlemek için gittiği bölgeye çıkan Haremtan Sokak'ta birkaç duba dışında hiçbir güvenlik önlemi bulunmayan çukurlar tehlike yaratıyor. Sokak üzerinde açılan çukurların dışında yollardaki mıcırlar da özellikle motosiklet sürücüleri için büyük tehlike oluşturuyor.

Bodrum'un birçok mahallesinde Aydem ve DSİ tarafından devam eden ve bitmiş olan çalışmalar sonrasında açık bırakılan çukurlar ve yollara saçılan mıcırlar nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler tehlikeli anlar yaşıyor. Bu duruma tepkilerini sosyal medya üzerinden sık sık eleştiriler yazan vatandaşlar, yetkililerden yardım isteyerek insanların sağlığına bir zarar gelmeden önce önlem alınmasını istediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Çeşitli Çalışmalar Nedeniyle Açılan Çukurlar Tehlike Yaratıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement