Bodrum'da Çılgın Geceler Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Bodrum'da Çılgın Geceler Başladı

Bodrum\'da Çılgın Geceler Başladı

Bodrum'da turizm sezonunun açılması ile gece eğlence mekanları da sezona 'merhaba' dedi. Sabaha kadar süren çılgın eğlenceler başladı.

04.05.2016 11:27  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonunda açılışı yapan işletmeciliğini Erol İlhan'ın yaptığı Aloha Becah Clup ile işletmeciliğini Beşir Koz'un yaptığı Moss Clup'ta yaklaşık bin 500 yerli ve yabancı turist çılgınca eğlendi. Geceye katılan Norveç, İngiliz, Ukraynalı ve Danimarkalı turistler bar üzerinde dans eden seksi dansçılara eşlik etti, renkli görüntüler ortaya çıktı.

SABAHA KADAR DANS

İşletmeci Beşir Koz, "Krizin ardına saklanmadık. Bodrum'a tatil ve eğlence için gelenlere yine en iyi hizmeti vermek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Bodrum'un gündüzü kadar sabahlara kadar süren eğlenceleri de çok ünlü" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Bodrum'da Çılgın Geceler Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Salvo: Bunca şehitlere rağmen....işte sekülarizm tam da budur. 18 1 Yanıtla
  • MEHMET HAN: BU KADINLAR NE İSTİYOR DİREKTEN ,İCAT EDENİN........ 10 1 Yanıtla
  • hakan: gezi olaylarına çanak tutan hepsi orada 6 5 Yanıtla
  • ERKAN: HAYDİ ÇOSALIM BEYLER 7 3 Yanıtla
  • oguz vural: sizler boyle yasayin diye kimleri hayatlarin feda ediyor .... 7 2 Yanıtla
  • Sıddık Abbas: Masum olmıyan haya duvarları gerçekleri ortmekde asla perde olmamıştır dedik yine diyoruz sermayenin sınırı olmaz adaletin olmadığı yerde vicdan muhasebesi yapmak vicdansizlara ait olan bir yaşam tarzıdır eğlenebilirsiniz amma ülkenin dört bir tarafinda yaşanan savaş varken bu sinirsizliginiz niye anlaşılan suki sınırsız bir bir şekilde dünyaya gelmiş siniz yinede affet bizi Allahım cc 3 1 Yanıtla

Advertisement