Bodrum'da Derelerin Temizliği Yüzde 90 Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Derelerin Temizliği Yüzde 90 Tamamlandı

Bodrum\'da Derelerin Temizliği Yüzde 90 Tamamlandı

MUSKİ Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da meydana gelen sel felaketinin ardından başlattığı bakım onarım çalışmalarında sona geldi.

13.10.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUSKİ Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da meydana gelen sel felaketinin ardından başlattığı bakım onarım çalışmalarında sona geldi. MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi 1.Bölge Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra civar ilçelerden gelen takviye personelle ortaklaşa yürütülen çalışmaların yüzde 90'nının tamamlandı. Yokuşbaşı, Çamkoru ve Söğütlü derelerinin ıslah çalışmalarını sürdüren ekiplerin kısa sürede bu derelerin temizliklerini bitirmesi bekleniyor.

Sel felaketi nedeniyle başlattıkları çalışmalarda sona yaklaştıklarını vurgulayan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, "Tıkanan dere yataklarının ıslah çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladık. Islah çalışmalarımızın ardından dere yataklarının yıkılan duvarlarının da tamiratını kısa sürede bitireceğiz. Sadece dere yatakları değil taşkınlar nedeniyle tıkanan yağmur drenaj hatları ve kanalizasyon hatlarının da onarım çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Bodrum İlçemizin yaklaşan kış sezonuna hazırlayarak bir daha böyle bir felaket yaşanamaması için üzerimize düşen çalışmaları en kısa sürede tamamlayacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Derelerin Temizliği Yüzde 90 Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement