Bodrum'da, Erdoğan ve Davutoğlu'nun Doğum Günü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da, Erdoğan ve Davutoğlu'nun Doğum Günü Kutlandı

Bodrum\'da, Erdoğan ve Davutoğlu\'nun Doğum Günü Kutlandı

Bodrum'da, Erdoğan ve Davutoğlu'nun doğum günü kutlandı Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki AK Parti İlçe teşkilatı binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doğum günleri nedeniyle doğum günü partisi düzenlendi.

26.02.2015 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da, Erdoğan ve Davutoğlu'nun doğum günü kutlandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki AK Parti İlçe teşkilatı binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doğum günleri nedeniyle doğum günü partisi düzenlendi. Üzerinde Erdoğan ve Davutoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu pasta kesildi.

Bodrum AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doğum günleri, düzenlenen parti ile kutlandı. İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve partililerin katıldığı etkinlikte üzerinde AK Parti amblemi ile 26 Şubat 1954 yazısı ve Erdoğan'ın fotoğrafı, 26 Şubat 1959 yazısı ve Davutoğlu'nun fotoğrafının yer aldığı pastanın mumları hep birlikte söndürüldü.

Pasta kesimi sırasında, partililerin hazırladığı "Bodrum'dan Ustasına" isimli marş söylenirken, ilçe başkanı Demiralp kestiği pastayı partililere dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da, Erdoğan ve Davutoğlu'nun Doğum Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement