Bodrum'da Etüd Öğrencileri Belgelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Etüd Öğrencileri Belgelerini Aldı

Bodrum\'da Etüd Öğrencileri Belgelerini Aldı

Bodrum Belediyesi KADEM tarafından düzenlenen ve Mustafa Güler Kızılağaç İlkokulu’nda devam eden Bodrum Belediyesi personeli çocuklarına yönelik“Okul Sonrası Etüd” programına yarıyıl tatilinedeniyle ara verildi.

24.01.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi KADEM tarafından düzenlenen ve Mustafa Güler Kızılağaç İlkokulu'nda devam eden Bodrum Belediyesi personeli çocuklarına yönelik"Okul Sonrası Etüd" programına yarıyıl tatilinedeniyle ara verildi.

Dönem sonu etüde katılan öğrencilere teşekkür belgesi ile hediyelerini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi. Törende çok heyecanlı olan minikler Başkan Mehmet Kocadon'u görünce çok sevinirken, okul yönetimi de bu katkıları ve çabalarından dolayı Bodrum Belediyesi'ne teşekkür etti. Öğrencilerin velileri ise okulda ders saatleri biten öğrencilerin ödevlerini ve dersleriyle ilgili çalışmalarını KADEM'de görevli öğretmen Huriye Atıcı ile birlikte yapmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eğitime verdikleri desteğin hergün daha da aratarak devam edeceğini yineledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Etüd Öğrencileri Belgelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement