Bodrum'da Güzel Havayla Sahiller Doldu - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Güzel Havayla Sahiller Doldu

Bodrum\'da Güzel Havayla Sahiller Doldu

Bodrum'da güzel havayla sahiller dolduMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hakim olan güneşli ve sıcak hava sahillerdeki yoğunluğa da yansıdı.

25.10.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da güzel havayla sahiller doldu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hakim olan güneşli ve sıcak hava sahillerdeki yoğunluğa da yansıdı. Güneşin tadını çıkaran tatilciler, Ekim ayının son günlerinde denizde yüzmenin keyfini yaşadı.

Güneşli ve sıcak hava, Bodrum'da tatil yapan turistlere yaradı. 27 derece hava, 21 derece ise deniz suyu sıcaklığının hakim olduğu kentte başta Ortakent-Yahşi sahili olmak üzere plajlar tatilcilerle doldu. Yaz tatili içen Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlerden kentte gelen bazı tatilcilerin, tatillerini uzatıp memleketlerine dönmedikleri öğrenildi.

Ankara'dan ailesinin yanına tatile gelen İç Mimar 32 yaşındaki Hale Güzey, "Annemler her yıl Ekim yanını ortalarında Ankara'ya dönerlerdi. Ancak bu yıl havalar o kadar güzel ki bende yıllık iznimin bir bölümünü bu ay kullanma kararı aldım. Bugün saatlerce denizden çıkmadık. Sanırım Bodrum'un en güzel mevsimi bu aylar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Güzel Havayla Sahiller Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement