Bodrum'da İnsan Kaçakçılığına 6 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da İnsan Kaçakçılığına 6 Tutuklama

Bodrum\'da İnsan Kaçakçılığına 6 Tutuklama

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde insan kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı tutuklandı.

20.11.2014 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde insan kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı tutuklandı. Operasyon kapsamında bir pansiyonda yapılan aramada odasında uyuşturucu hap bulunan iki kadın ise uyuşturucu ticareti suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sahil Güvenlik ekipleri geçen salı günü sabah saatlerinde Çatalada açıklarında, fiber tekne ile Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası'na geçmeye çalışan 4'ü kadın 8 Suriyeli kaçağı fark edip yakaladı. Çalışma başlatan ekipler yüzerek Çatalada'ya geçtiği öğrenilen tekne kaptanı A.B.'yi (19) aynı gün gözaltına aldı. Konuyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında insan kaçakçılığı şüphelisi 7 kişi daha belirlendi. Bu kişilerin kaldıkları ev ve pansiyonlarına operasyon düzenlendi. İnsan kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla A.M.A. (20), K.C.B. (20), B.G. (24), D.T. (45), D.S. (30), Ö.K. (33) ve Y.M.Y. (18) yakalandı. Operasyon kapsamında bir pansiyonda yapılan aramada E.E. (22) ve S.S. (39) adlı iki kadının kaldığı odada 827 uyuşturucu hap bulundu. Bunun üzerine iki kadın da gözaltına alındı. Turgutreis Jandarma Karakolu'ndaki işlemlerin ardından şüphelilerden 8'i insan kaçakçılığı iddiasıyla, odalarında uyuşturucu hap bulunan 2 kadın da uyuşturucu ticareti suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. İnsan kaçakçılığı şüphelilerden iki kişi ifadelerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen A.B., K.C.B., A.M.A., B.G., D.T. ve Y.M.Y. tutuklandı. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ileri sürülen E.E. ve S.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da İnsan Kaçakçılığına 6 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement