Bodrum'da 'İyilik' İçin Yarıştılar - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da 'İyilik' İçin Yarıştılar

Bodrum\'da \'İyilik\' İçin Yarıştılar

Bodrum'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Bodrum Global Run'da 1000'e yakın sporcu, 'iyilik' için koştu.

17.04.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Bodrum Global Run'da 1000'e yakın sporcu, 'iyilik' için koştu.

Global Liman İşletmeleri tarafından Bodrum Cruise Port'un ev sahipliğinde 'iyilik' temasıyla 3'üncüsü gerçekleştirilen 'Bodrum Global Run' sabah saatlerinde 1000 sporcunun katılımı ile yapıldı. Yarışlardan elde edilecek gelirle Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ve Parıltı Derneği'ne katkıda bulunulacağı belirtildi. Yarışlar kapsamında ilk olarak, bedensel engelli ve görme engelli sporcular için start verildi.

İlk olarak toplu halde ısınma hareketleri yapan sporcular, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı sporcular, ODTÜ Spor Kulübü Kertenkeleler, Hayata Bodrum'dan Bak, Bodrum Mutlu Anneler, Kansersiz Yaşam Derneği, Başarı Tekstil Koşuyor, Go Runners Ipragaz, Koşu Dünyamız, Kolpa Run, Koşu Kadını, Adım Adım Çaylaklar, Hızlı Ayaklar, Run'n Roll, Koşar Adım, Bodrum'un Anneleri gibi gruplar oluşturarak yarışa katıldı.

Isınma hareketlerinin ardından 10 kilometrelik yarış için toplu start verildi. Yarışa katılan bazı vatandaşlar, bebek arabasındaki çocukları ile birlikte yarıştı. Yarışlar kapsamında genel klasman erkeklerde İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Taner Kırış, kadınlarda Derya Kaya birinci oldu. Yaş gruplarına göre sıralamada ise 18-30 yaş erkeklerde Ege Üniversitesi sporcusu İlyas Onur Saban, kadınlarda ferdi olarak yarışan Fadime Sarı, 31-40 yaş erkeklerde Ege Maraton sporcusu Barış Bülbül, kadınlarda PTT Spor Kulübü sporcusu Yeliz Ay Yıldız, 41-50 yaş erkeklerde Ege Maraton sporcusu Oktay Fırat, kadınlarda Ege Maraton sporcusu Fisun Deveci, 51-60 yaş erkeklerde Aydın Çeken, kadınlarda İstanbul Masterler Kulübü sporcusu Handan Eser, 61 yaş ve üstü erkeklerde Ali Çetin, kadınlarda İstanbul Expat Runners sporcusu Elieen Aydınlar birinci oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Global Menkul Değerler Genel Müdürü Gökhan Özer, Parıltı Derneği Başkanı Hale Bacakoğlu, Global Liman İşletmeleri Genel Müdürü Arpak Demircan verdi.

Özer, yarışların gelecek yıl daha bol aktiviteli geçeceğini ve maraton yarışı düzenlemek için hazırlıklara şimdiden başladıklarını belirtti.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da 'İyilik' İçin Yarıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement