Bodrum'da Kitapla Randevunuz Var - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Kitapla Randevunuz Var

25-30 Ağustos tarihleri arasında çok sayıda yayınevi ve pek çok yazar Bodrum'un sakinleri ve ziyaretçileri ile BookCity Bodrum Kitap Fuarı'nda bir araya geliyor.

23.06.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi ve doğal zenginlikleri, çeşitlilik arz eden kültür ve sanat etkinlikleri, farklılıkların uyum içinde var olabildiği sosyal dokusu ile Bodrum, hem sakinleri hem de ziyaretçileri için eşine az rastlanır bir yaşamı mümkün kılıyor. 25-30 Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi'nde, düzenlenecek olan BookCity Bodrum Kitap Fuarı, bu çok yönlü yaşamın ayrılmaz bir parçası olmayı amaçlıyor.

Bu yıl "Mavi Anadolu" temasıyla kitapseverleri ağırlamaya hazırlanan BookCity Bodrum Kitap Fuarı, 1950'lilerin Bodrum'unda yeşeren bu edebiyat akımını fuar ziyaretçileriyle buluşturuyor. Bodrum'u ve Bodrum yaşamını konu alan edebiyat ve araştırma-inceleme eserlerini, çeşitli söyleşi, sergi ve sunumlar aracılığıyla okurlarla bir araya getirecek olan BookCity Bodrum Kitap Fuarı, 25-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Konacık'ta yer alan Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum'da Kitapla Randevunuz Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement