Bodrum'da Klasik Müzik Festivali Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Klasik Müzik Festivali Devam Ediyor

Bodrum\'da Klasik Müzik Festivali Devam Ediyor

Bodrum’da 11’inci kez müzikseverler ile buluşan D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali’ne konuk olan Eleni Karaindrou, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde hayranlarıyla buluştu.

18.08.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da 11'inci kez müzikseverler ile buluşan D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali'ne konuk olan Eleni Karaindrou, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde hayranlarıyla buluştu.

Theo Angelopoulos'un filmlerine yaptığı unutulmaz müziklerle, ismi büyük yönetmenle özdeşleşmiş Eleni Karaindrou, Ender Sakpınar'ın şefliğinde, İstanbul Sinfonietta ile birlikte Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde sahne aldı. Karaindrou, Kuzey Hendeğini dolduran müzikseverlere unutulmaz bir performans sunarken, konserin dördüncü eseri çalınmaya başladığı anda okunan yatsı ezanı nedeniyle konsere ara verildi. Ezan sonrası büyük bir alkış ile konser devam etti.

Öte yandan konsere gelen gazeteciler görüntü ve fotoğraf çekmemeleri şartıyla konsere alındı. Konser sonrası düzenlenen organizasyonla Eleni Karaindrou sevenleri için imza dağıtırken, festival biletlerinin satışından sağlanacak gelirin tamamı bu yıl da Tohum Otizm Vakfı ile Bodrum Sağlık Vakfı'na bağışlanacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Klasik Müzik Festivali Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement