Bodrum'da, Köpek Güzellik Yarışması - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da, Köpek Güzellik Yarışması

Bodrum\'da, Köpek Güzellik Yarışması

BODRUM'da düzenlenen 9. Geleneksel Countryranch Köpek Güzellik Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

22.08.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BODRUM'da düzenlenen 9. Geleneksel Countryranch Köpek Güzellik Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu. Kilolarına göre dört kategoride podyuma çıkan köpeklerden dereceye giren köpeklerin sahipleri, kupa, plaket ve mama ile ödüllendirildi.

Bodrum Turgutreis'te köpek güzellik yarışması yapıldı. Turgutreis Countryranch At ve Köpek Çiftliği'nde düzenlenen etkinlikte, Türkiye'nin farklı bölgelerinden yaklaşık 150 köpek yarıştı. 1-10, 11-20, 21-30 kilogram ve 30 kilogram üstü kategorilerinde yapılan yarışma, renkli geçti. Köpekler 5 kişilik jüri tarafından değerlendirildi. Köpekler, jüri üyelerinin önünden geçirildi. Jüri üyeleri en güzel köpeği seçerken oldukça zorlandı. Farmina Türkiye ND ana sponsorluğunda düzenlenen yarışmada 1-10 kilogram Küçük ırklar kategorisinde birincilik öldülünü, Bodrum'da yaşayan İsmail Bahar'ın 13 aylık, Maltese Terrier cinsi ve 2 kilogram 700 gram olan 'Papi' isimli köpeği aldı. 11-20 kilogram orta ırklar kategorisinde Sevinç Oğuzhan'ın yarışmaya katıldığı Yalıkavak'taki sokak hayvanlarından 3.5 yaşındaki Husky kırması 'Lobo' isimili köpek birincilik öldülünü aldı. 21-30 kilogram büyük ırklar kategorisinde birincilik ödülünü yarışmaya Gökova'dan katılan Merve Mutlu'nun 7 aylık, Labrador cinsi ve 25 kilogram olan 'Hero' ismindeki köpeği aldı. 31 kilogram üstü kategorisinde ise yarışmaya Turgutreis'ten katılan Onur Ay'ın 4 yaşında, Golden Rate Retriever cinsi ve 38 kilogram olan 'Juzz' isimli köpeği birincilik ödülünü aldı.

Daha sonra 4 kategorinin birincileri kendi aralarında yarıştırılarak genel bir birinci seçildi. Yarışmanın genel birincisi Onur Ay'ın 'Juzz' ismindeki köpeği oldu. Dereceye giren köpeklere köpek maması, plaket ve kupa verildi. Yarışmanın kayıt ücretlerinin Turgutreis Köpek Barınağı'na bağışlanacağı da bildirildi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da, Köpek Güzellik Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement