Bodrum'da Kruvaziyer Turizmi - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Kruvaziyer Turizmi

Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Seabourn Odyssey", Bodrum Limanı'na geldi.

27.04.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Seabourn Odyssey", Bodrum Limanı'na geldi.

Yunanistan'dan gelen 198 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide Avustralya, Belçika, İngiltere ve ABD uyruklu 443 turist ile 343 personel bulunduğu öğrenildi.

Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı'nda yürüyüş ve alışveriş yaptı, Bodrum Kalesi'ni gezdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, limanda gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye bu sezon üçüncü yolcu gemisinin geldiğini söyledi.

Sezon boyunca 100'e yakın yolcu gemisi beklediklerini belirten Kocadon, "Yolcu gemileri Bodrum ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bu sektörün turizme nasıl katkı sağladığını görüyoruz. Bodrum için yaptığımız tanıtımlar yavaş yavaş kendini gösteriyor" dedi.

Bodrum'un ismiyle bir marka değeri taşıdığını ifade eden Kocadon, "Yerel yöneticilerinin ve sivil toplum örgütlerinin birlik beraberlik içinde olması, duyarlı yatırımcı arkadaşların da desteğiyle Bodrum'a turist çekmek çok daha kolay oluyor" diye konuştu.

Akşam saatlerine kadar Bodrum'da kalacak kruvaziyer, daha sonra Kuşadası'na hareket edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Kruvaziyer Turizmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement