Bodrum'da Makilik Alanda Çıkan Yangını Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Makilik Alanda Çıkan Yangını Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yangın söndürme çalışmalarından görüntü Hava ve yer araçlarının müdahalesi Vatandaşların piknik tüplerini işletmelerden çıkarması Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş ile röportaj - Ormana sıçrayan yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Candaş: "Gürece mevkisinde yerleşim yerlerini tehdit eden yangın nedeniyle bazı evlerin boşaltılması için vatandaşları uyardık"DETAY EKLENDİ Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

10.07.2016 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yangın söndürme çalışmalarından görüntü

Hava ve yer araçlarının müdahalesi

Vatandaşların piknik tüplerini işletmelerden çıkarması

Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş ile röportaj - Ormana sıçrayan yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Candaş:

"Gürece mevkisinde yerleşim yerlerini tehdit eden yangın nedeniyle bazı evlerin boşaltılması için vatandaşları uyardık"

DETAY EKLENDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Dereköy Mahallesi'ndeki makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen ve Çilekdağı ormanlık alanına sıçrayan yangına ekipler, üç yangın söndürme uçağı, iki yangın söndürme helikopteri, Muğla Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı çok sayıda arazöz ile müdahale ediliyor.

Geniş bir alanda etkili olan yangın, Turgutreis-Bodrum karayolu Gürece mevkisindeki yerleşim yerlerine kadar ulaştı. Bazı işletme sahipleri ve çalışanlarının dükkanlarındaki piknik tüplerini güvenli bölgelere taşıdığı gözlendi.

Vatandaşların da yangın söndürme tüpleri ve kovalarla katıldığı söndürme çalışmalarına, Muğla AFAD, 911 Arama, Kurtarma ve Araştırma Derneği, AKUT Bodrum ekiplerinin de destek verdiği öğrenildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rüzgarın söndürme çalışmalarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Buna rağmen ekiplerin çalışmalarını özveriyle sürdürdüğünü ifade eden Candaş, "Gürece mevkisinde yerleşim yerlerini tehdit eden yangın nedeniyle bazı evlerin boşaltılması için vatandaşları uyardık. Yangının kısa sürede kontrol altına alınması için çevre ilçelerden takviye istenen ekiplerle çalışmalar devam ediyor." dedi.

Candaş, öte yandan söz konusu yerde yol kenarındaki bir iş yerinin bahçesinde tüp patlaması olduğunu, olayda herhangi bir hasar yaşanmadığını öğrendiklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan, trafik polisleri yoğunluk nedeniyle tedbirlerini artırırken, jandarma ekipleri de Dereköy Kavşağı'ndan yangın yerine araçların geçişine izin vermiyor.

Bodrum\'da Makilik Alanda Çıkan Yangını Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Makilik Alanda Çıkan Yangını Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement