Bodrum'da Motosikletçilerden "Teröre Lanet Sürüşü" - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Motosikletçilerden "Teröre Lanet Sürüşü"

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyesi bir grup şehitler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.

21.02.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyesi bir grup şehitler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Kulüp üyeleri, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto için "teröre lanet sürüşü" gerçekleştirdi.

Yaklaşık 20 motosikletçinin katıldığı eyleme, Bodrum'da faaliyet gösteren bazı motosiklet sürüş derneklerinden üyeler de katıldı. Konacık'taki bir alışveriş merkezinin önünden başlayan sürüş, Belediye Meydanı'na kadar sürdü. Eylem, şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Grup adına konuşan Toros Alev, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarında verilen şehitler için teröre tepki eylemi gerçekleştirme kararı aldıkları söyledi.

Türkiye'deki terör olaylarından rahatsızlık duyduklarını ifade eden Alev, "Motosikletseverler olarak hep beraber toplandık. Burada Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyelerinin yanı sıra diğer kulüplerden ve ferdi olarak katılan arkadaşlarımız da var. Biz sadece sesimizi duyurmak istiyoruz, başka bir amacımız yok" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Motosikletçilerden 'Teröre Lanet Sürüşü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement