Bodrum'da Örnek Davranışa Fair-Play Ödülü - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Örnek Davranışa Fair-Play Ödülü

Bodrum\'da Örnek Davranışa Fair-Play Ödülü

Bodrum'da düzenlenen Atatürk Yol Koşusu'nda rakibine yardım ederek yarışa devam etmesini sağlayan 7. sınıf öğrencisi Duygu Ataş, ödüllendirildi.

15.01.2014 14:50  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da geçen hafta gerçekleşen Atatürk Yol Koşusu'nda örnek bir davranış sergileyen 7. sınıf öğrencisi, ödüle layık görüldü.

İlçede 9 Ocak Perşembe günü düzenlenen Atatürk Yol Koşusu'nda yıldız kızlarda 2500 metre kategorisinde yarışan Merkez Turgutreis Ortaokulu'ndan Yasemin Duygu Ünal, bitiş çizgisine 50 metre kala nefessiz kalmış, aynı kategoride yarışan Konacık Cahit Özvezneci Ortaokulu öğrencisi Duygu Ataş, destek olarak rakibinin kendisini toparlayıp yarışa devam etmesini sağlamıştı. Aldığı destekle koşuya devam eden Ünal, Ataş'ı küçük bir farkla geçmişti.

Yaşanan örnek davranışın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Duygu Ataş'a fair-play ödülü verilmesine karar verdi. Kaymakamlık makamında bir araya gelen Ataş ve Ünal, ödüllendirildi.

Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, Ataş'ı sergilediği örnek hareketten dolayı tebrik ederek, "Duygu Ataş'ın, gösterdiği fair-play davranışı nedeniyle ödüllendirilmesi uygun görüldü. Gerçekten yaptığı çok güzel, bütün sporculara örnek olacak bir hareketti. Sportmenliğinin ve centilmenliğinin devam etmesini diliyorum" dedi.

Ataş ise "Arkadaşımın durduğunu gördüm, dizinden de yaralanmıştı. Yardım etmek istedim, kim olsa aynı şeyi yapardı" diye konuştu.

Ünal da yeni bir arkadaş edinmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Ataş'a örnek davranışından dolayı plaket verdi ve eşofman hediye etti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Örnek Davranışa Fair-Play Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement