Bodrum'da Renkli Yaz Defilesi - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Renkli Yaz Defilesi

Bodrum\'da Renkli Yaz Defilesi

Bodrum'da düzenlenen bu yılın yaz sezonu defilesinde; Ess Lingerıe& Boutique, Ritter/Bitter gibi dünya markalarının yanı sıra tasarımcı Sema Yurtkulu'nun da hazırladığı toplam 48 elbise sergilendi.

28.06.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da düzenlenen bu yılın yaz sezonu defilesinde; Ess Lingerıe& Boutique, Ritter/Bitter gibi dünya markalarının yanı sıra tasarımcı Sema Yurtkulu'nun da hazırladığı toplam 48 elbise sergilendi. Bazı mankenlerin giydiği transparan giysiler dikkat çekti.

Bodrum Milta Marina Yacht Clup'ta birbirinden güzel elbiselerin sergilendiği defilenin müziklerini ve koreografisini Kocadam Organizasyon adına Beysun Özbek yaptı. SB Sigorta'nın sponsorluğunu üstlendiği defilede, şapkaların tasarımını 'Nesly Şapkaları' olarak Neslihan Doğan yaptı. 3 ayrı bölümden oluşan defilede bölüm aralarında profesyonel dansçılar Fevzi Işıldar ve Deniz Işıldar çifti, Latin rüzgarları estirdi. Dünyaca ünlü markaların birbirinden güzel yazlık gündüz ve gece kıyafetlerinin, aksesuarlarının sergilendiği defilede mankenler Aslı İlkay Vural, Derya Yalçınöz, Emine Öztürk, Fatmanur Yılmaz, Funda Sarı, Serpil Tanrıverdi ve Pınar Özyanık görev aldı. Defileyi izlemeye gelenlerin arasında Bodrumlu modacılardan Gülay Erkal ve ünlülerin avukatı olarak bilinen Mine Howie de vardı.

CESARET İŞİ GİYSİLER

Birbirinden şık kıyafetlerin sergilendiği defilede, ilk olarak Ritter Bitter markasından 13 kıyafet sergilendi. İkinci bölümde ise, Who Is She markasının 15 şık kıyafeti sunuldu. Son olarak defilenin asıl sahibi olan Sema Yurtkulu'nun 20 transparan tasarımını sergileyen mankenlerden Funda Sarı basın mensuplarına cesur pozlar verdi. Bazı mankenler defilenin son bölümünde çıplak ayakla podyuma çıktı. Defile bittikten sonra mankenler hep birlikte podyuma çıkarak fotoğraf çektirdi. - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Renkli Yaz Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kaptan: yarışıyor elbisemi kötü içindekimi 0 0 Yanıtla

Advertisement