Bodrum'da Taraftarların Otobüsüne Taşlı Saldırı İddiası - Son Dakika
Spor

Bodrum'da Taraftarların Otobüsüne Taşlı Saldırı İddiası

Bodrum\'da Taraftarların Otobüsüne Taşlı Saldırı İddiası

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Çine Madransporlu taraftarların bulunduğu otobüs, Bodrumsporlu taraftarlarca taşlandı Saldırıda Çine Madransporlu taraftarın burnu kırıldı.

13.04.2014 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta Çine Madransporlu futbolcuları konuk eden Bodrumspor'un taraftarları, maç öncesinde misafir taraftarların otübüsünü taşladı, bir taraftarın burnu kırıldı.

Aydın'dan gelen konuk ekibin taraftarlarının bulunduğu Çine Belediyesine ait otobüse, ilçe girişinde bir grup Bodrumspor taraftarı, taşlı saldırıda bulundu.

Saldırıda otobüsün camı ve konuk taraftarlardan Ali Yalçınkaya'nın (44) burnu kırıldı.

Yalçınkaya, polis ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çine Madranspor'un 3-2 galibiyetiyle tamamlanan maçın devre arasında ise iki takımın oyuncuları arasında arbede çıktı. Teknik ekip ve polisin araya girmesiyle engellenen arbedede yaralanan olmadı.

Maçın sonunda ise Bodrumsporlu bazı taraftarlar, hakemlere ve galibiyetlerini kutlamak için taraftarlarının yanına giden Çine Madranspor futbolcularına pet şişe ve konfeti atarak tepki gösterdi.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı maç sonrası tedavisi tamamlanan Yalçınkaya'yı da yanlarına alan Çine Madransporlu taraftarlar, camı kırılan otobüsle Aydın'a döndü. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bodrum'da Taraftarların Otobüsüne Taşlı Saldırı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement