Bodrum'da Tatilcilerin Tekne Keyfi - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Tatilcilerin Tekne Keyfi

Bodrum\'da Tatilcilerin Tekne Keyfi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen yerli ve yabancı turistler, eylül ayında sıcak ve güneşli havanın tadını çıkardı.

28.09.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen yerli ve yabancı turistler, eylül ayında sıcak ve güneşli havanın tadını çıkardı. Günübirlik mavi tura çıkan tatilciler için teknede müzikli eğlenceler ve köpük partileri düzenlendi.

Bodrum'a Rusya, Ukrayna, Litvanya, Belçika ve Hollanda'dan gelen yaklaşık 600 turist, Halikarnas İskelesi'nden turistik tur teknelerine binerek mavi yolculuğa çıktı. 34 derece hava ve 21 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü Bodrum'da, teknelerle Tavşanburnu, Poyraz koyu, Kızılburun, Akvaryum, Aspat, Kara Ada, Çelebi Adası ve Kisebükü koylarını gezen turistlere müzikli dans eğlenceleri düzenlendi. Köpük partisi altında çılgınca dans edip eğlenen turistlerin keyifli oldukları görüldü. Bazı turistlerde teknelerden atlayarak cennetin tadını çıkardı.

Çeşitli tur operatörleri ve seyahat acentelerine mavi yolculukta 4 tekneyle hizmet verdiklerini belirten işletmeci Enver Kantarmış, "Mavi yolculuğa olan ilgi her yıl giderek artıyor. Bodrum'a gelip de mavi yolculuğa çıkmayan yabancı turist yoktur. 10 günlüğüne gelip, bu süre içinde 4-5 kez mavi yolculuğa çıkan turistler var. Çünkü adalardaki ve düzenlediğimiz iki ayrı rotadaki bakir koylarda denize girmek denizin ortasında düzenlenen eğlence yarışma ve köpük partilerine katılmak turistler içinde çok cazip hale geliyor. Turlardan sonra yaptığımız müşteri memnuniyeti anketine göre de çalışmalarımızı ve gezilerimizi organize ediyoruz. Sonuçta Bodrum'a gelen bir turisti, birkaç kez mavi yolculuğa çıkarabiliyorsak bu Türk turizmi için olumlu bir gelişmedir. Biz şirket olarak 4 tekne ile yılda 25-30 bin turisti mavi yolculuğa çıkarıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Tatilcilerin Tekne Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement