Bodrum'daki Zincirleme Kazada 12 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'daki Zincirleme Kazada 12 Kişi Yaralandı

Bodrum\'daki Zincirleme Kazada 12 Kişi Yaralandı

Bodrum'daki zincirleme kazada 12 kişi yaralandıMuğla'nın Bodrum İlçesi'nde, turist taşıyan iki minibüsün de aralarında bulunduğu 18 aracın karıştığı zincirleme kazada, ikisi ağır 12 kişi yaralandı.

22.06.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'daki zincirleme kazada 12 kişi yaralandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, turist taşıyan iki minibüsün de aralarında bulunduğu 18 aracın karıştığı zincirleme kazada, ikisi ağır 12 kişi yaralandı. Kazaya yola dökülen yağ birikintisinin neden olduğu belirtildi.

Bodrum- Milas Karayolu'nun Güvercinlik Mahallesi yakınlarında bugün saat 08.00 sıralarında yola dökülen yağ nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Bir kamyon, iki kamyonet, 9 otomobil, bir motosiklet ve ikisi turist taşıyan beş minibüsün karıştığı kazada, 12 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında turistlerin bulunmadığı öğrenildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, kamyonun altında kalarak sıkışan motosiklet sürücüsü Mehmet Aygün (24) ile arkasında oturan Ferit Birer (26) itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı. Yaralılardan Günay Çelik (47), Mehmet Çaptuğ (38), Rıdvan Çırak (26) Bodrum Devlet Hastanesi, Mehmet Aygün ve Ferit Birer ise ilçedeki özel hastanelere kaldırılark tedaviye alındı. Yaralılardan Aygün ve Birer'in durumunun ağır olduğu, hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi. Diğer 7 yaralanın tedavileri ise sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ambulansta yapıldı.

Kazayı yara almadan atlatan tur minibüslerindeki turistler ile Bodrum'daki otellere çalışmaya gittikleri öğrenilen çok sayıda kişi, başka araçlara bindirilerek gidecekleri yere ulaştırılmaları sağlandı. Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat kapalı kalan yol, araçların çekilip, yola dökülen yağ birikintisinin itfaiye ekipleri tarafından yıkanmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kazada hafif yaralanan minibüs şöförü Orhan Duru, yaşadıklarını söyle anlattı:

"Güvercinlik mahallesi'nden çıkmıştık. Tam hızlanmaya başladığımızda bütün araçların birbirine çarpmaya başladığını gördüm. Ardından bende direksiyon hakimiyetini kaybettim. Yola dökülen yağın çok olması kazaya neden oldu" dedi.

Soruşturma devam ederken polis, yola kazaya neden olan yağı döken aracın tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'daki Zincirleme Kazada 12 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement