Bodrum Değil Büyükçekmece - Son Dakika
Güncel

Bodrum Değil Büyükçekmece

Bodrum Değil Büyükçekmece

Ramazan Bayramı tatilinde şehir dışına çıkamayan tatilcilerin tercihi olan Büyükçekmece Sahili , tatil sonrası da vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

12.07.2016 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı tatilinde şehir dışına çıkamayan tatilcilerin tercihi olan Büyükçekmece Sahili, tatil sonrası da vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bayram tatilinde yoğunluk olmasa da Büyükçekmece Sahili ünlü tatil yörelerindeki manzaralara sahne oldu. Öte yandan, Büyükçekmece Sahili'ndeki yoğunluk da havadan görüntülendi.

İstanbul'da denize girilebilen en iyi sahillerden biri olan Büyükçekmece sahili, bayram tatili boyunca iğne atsan yere düşmeyecek tabirini doğrular nitelikteydi. 9 günlük tatilin ardından da Büyükçekmece Sahili'nde manzara aynıydı. Bayramdaki yoğunluk kadar olmasa da birçok vatandaş Büyükçekmece Sahili'ne gelerek denizin tadını çıkardı. Sahilde serinlemeye gelen bir vatandaş : " Bayramda burası daha yoğundu. Denizin tadını çıkarıyor. Cankurtaranlar var güvenlikte sıkıntı yok. Herkesi buraya bekliyoruz." dedi. Sinan Eroğlu isimli vatandaş ise : " Hava güzel plaj da güzel. Deniz temiz. " dedi. Öte yandan Büyükçekmece Belediyesi ekipleri ise, bayram tatilini Büyükçekmece'de geçiren vatandaşların huzur, güvenlik sağlıklı zaman geçirebilmeleri için her türlü önlemi aldı.

Büyükçekmece Sahili'ndeki yoğunluk havadan görüntülendi

Öte yandan, Büyükçekmece Sahili'nin Bodrum'u aratmayan hali havadan İHA tarafından görüntülendi. Görüntülerde çok sayıda vatandaşın denizin tadını çıkardığı görülürken, bazılarının da güneşlendiği gözleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bodrum Değil Büyükçekmece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement