Bodrum'da Emniyet'in Bahçesi Mülteci Kampına Döndü - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Emniyet'in Bahçesi Mülteci Kampına Döndü

Bodrum\'da Emniyet\'in Bahçesi Mülteci Kampına Döndü

Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalışırken yakalanan göçmenler, getirildikleri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde mülteci kampını andıran görüntüler oluştu.

28.08.2015 20:46  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yakalanan farklı milletlerden kaçak göçmenlerin işlemleri sürerken oluşan yoğunluk nedeniyle ilçe emniyet müdürlüğü bahçesinde mülteci kampını andıran görüntüler oluştu. Kaçak göçmenler arasındaki Pakistanlı hamile kadın hastaneye kaldırıldı.

EMNİYET'İN ARKA BAHÇESİ MÜLTECİ KAMPINA DÖNDÜ

Yasal olmayan yollardan Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası'na geçmeye çalışırken yakalanan farklı milletlerden kaçak göçmenler, getirildikleri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yoğunluk oluşturmaya devam ediyor. Farklı illerdeki kampa gönderilecek olanların yanı sıra sınır dışı yapılacak olan kaçaklar için, işlemleri tamamlanıncaya kadar emniyet binasının arka tarafında demir bariyerlerle çevrili alan oluşturuldu. Kaçak göçmenlerin burada barınmaları sağlanırken, yemek dağıtımı sırasında emniyet güçleri zor anlar yaşadı.

KAÇMAYA ÇALIŞANLAR VAR

Zaman zaman kendi aralarında tartışan kaçaklara polis müdahale etti. Yakalananların yanı sıra umuda yolculukta batan ya da su alan botlardan kurtarılanların da aralarında olduğu kaçaklar, ıslanan kıyafetlerini bariyerlere sererek kuruttu. Bir kısmı depo olarak kullanılan boş binadan da yararlandırılan kaçakların bazılarının kaçmaya çalışmaları üzerine polis, önlemlerini artırdı.

HAMİLE KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Kaçaklar arasında bulunan 8 aylık hamile olan Pakistanlı 28 yaşındaki Shabana Wadas, rahatsızlanınca ambulans çağrıldı. Kasılmaları olduğu ve sıcak havanın da etkilediği anlaşılan hamile kadın, ilk müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada kadın doğum servisinde kontrolleri yapılan Wadas taburcu edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Emniyet'in Bahçesi Mülteci Kampına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan: Yazık bu insanlara..Bir çözüm bulunmalı .. 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement