Bodrum Geceleri Türkiyem Şarkısıyla İnledi - Son Dakika
Magazin

Bodrum Geceleri Türkiyem Şarkısıyla İnledi

Meşhur Bodrum geceleri darbe girişimine karşı tüm kulüpler ve oteller gece yarısı aynı anda Türkiyem şarkısını çalarak tepki gösterdi.

24.07.2016 02:54  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümbet Barlar Sokağı'nda hizmet veren eğlence mekanları darbe girişimine tepki göstererek "Ölürüm Türkiyem" şarkısı ile "Memleketim" şarkısını çaldı. Şarkıları mekanları dolduran Yerli turistler hep bir ağızdan söylerken yabancı turistler ise şarkıyı dinlemekle yetindi.

SAAT BAŞI TÜM OTELLERDE AYNI ANDA ÇALINDI

Hep bir ağızdan söylenen 'Türkiyem' şarkılarının ardından gece eğlenceye devam etti. Saat başı 'Türkiyem' şarkısını çalan kulüpler Bodrum'u inletti. Tüm otellerde de aynı anda çalınan 'Türkiyem' ve 'memleketim' şarkıları tatilcilere duygusal anlar yaşattı. Eğlenmeyi bırakan tatilciler hep bir ağızdan kulüplerde 'Ne Mutlu Türküm diyene' sloganları attılar.

"DARBEYE SONUNA KADAR KARŞIYIZ"

Gümbet Barlar sokağında hizmet veren Pasha Club'ın işletmecisi Zeynel Kılıç darbe girişimine Türkiyem şarkısı ile tepki gösterdiklerini belirterek "Biz de darbeye karşı olduğumuz için tüm eğlence mekanların da 'Türkiyem' ve 'Memleketim' şarkısı çaldık. Yerli ve yabancı turistleri bu şarkılarla coşturacağız. Darbeye sonuna kadar karşıyız. Darbe girişimin olduğu gecenin sabahına İstanbul'a giderek darbe girişimine karşı mücadele verdik" ifadelerini kullandı.

Bodrum Geceleri Türkiyem Şarkısıyla İnledi
Bodrum Geceleri Türkiyem Şarkısıyla İnledi
Bodrum Geceleri Türkiyem Şarkısıyla İnledi

Bodrum Geceleri Türkiyem Şarkısıyla İnledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Bodrum Geceleri Türkiyem Şarkısıyla İnledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement