Hortum Bodrum'u Teğet Geçti - Son Dakika
Güncel

Hortum Bodrum'u Teğet Geçti

Hortum Bodrum\'u Teğet Geçti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizin üç mil açığında hortum, ilçede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yalıkavak koyu açıklarında ise 14 metrelik tekne battı.

06.12.2014 17:06  Güncelleme: 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizin üç mil açığında ortaya çıkan hortum korku yarattı. Hortumun ardından Yalıkavak koyu açıklarında bir teknenin batması saniye saniye görüntülendi.

14 METRELİK TEKNE BATTI

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak ile Turgutreis mahalleleri açıklarında kıyıdan yaklaşık 3 mil açıkta öğle saatlerinde denizde beliren hortum heyecan yarattı. Vatandaşların cep telefonları ile çektiği hortum kısa süre sonra Yunanistan'a ait Kilimli (Kalimnos) adası üzerinden kaybolurken, kısa bir süre sonra Yalıkavak koyu açıklarında NBC denizciliğe ait 14 metrelik bir yelkenli teknenin sulara gömülme anı cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

3 YELKENCİ KURTARILDI

Yalıkavak limanında konuşlu bulunan 28 nolu sahil güvenlik botunun olay anında yetişerek 3 yelkenciyi kurtardığı öğrenildi. Batan tekneni bulunduğu yer şerit ile çevrilerek güvenlik önlemi alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hortum Bodrum'u Teğet Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Turgut: Hade LAN ne yazmışım Müslüman degilizki namaz kılalım sen kıl NAMAZI 0 0 Yanıtla

Advertisement