Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan Açıklaması

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun son verilerine göre Bodrum'un, Muğla'nın en büyük ilçesi olduğunu bildirdi.

28.01.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun son verilerine göre Bodrum'un, Muğla'nın en büyük ilçesi olduğunu bildirdi.

Kaymakam Gödekmerdan, makamında basın toplantısı düzenlendi. TÜİK verilerine göre Muğla'nın nüfus artışlarından bahseden Gödekmerdan, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı verilere göre, nüfusumuz yılbaşı itibarıyla 155 bin 818 olarak tespit edilmiş bulunuyor. Bu rakamlara göre Bodrum, Muğla'nın en yüksek nüfuslu ilçe olarak tespit edildi" dedi.

Bodrum'u nüfus olarak Fethiye'nin takip ettiğine işaret eden Gödekmerdan, üçüncü ilçenin Milas, dördüncünün ise Menteşe olduğunu ifade etti. Bodrum'un devamlı büyüyerek nüfusun sürekli arttığına değinen Gödekmerdan, şöyle konuştu:

"Nüfus artışı bizler için sevindirici bir olay. Bodrum'u tercih edenlerin sayısı hızla artıyor. İş yükümüz bu nüfus artışına nispeten artmış olsa da Bodrum'un büyümüş olmasından ve Muğla'nın ilçeleri içerisinde birinci olmasından dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduğumu ifade ediyorum."

TÜİK verilerine göre, Bodrum ilçesinin nüfusunun 155 bin 818, Fethiye'nin 147 bin 703, Milas'ın 132 bin 437, Menteşe'nin ise 105 bin 860 olarak açıklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement