Bodrum- Kiev Uçuşları Başladı - Son Dakika
Güncel

Bodrum- Kiev Uçuşları Başladı

Bodrum- Kiev Uçuşları Başladı

Ukrayna'nın başkenti Kiev'den, havayolu şirketi Bravo'nun MD-83 tipi uçağı ile Bodrum'a gelen yolcular ve uçuş ekibi, Milas- Bodrum Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı.

27.05.2016 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna'nın başkenti Kiev'den, havayolu şirketi Bravo'nun MD-83 tipi uçağı ile Bodrum'a gelen yolcular ve uçuş ekibi, Milas- Bodrum Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas- Bodrum Havalimanı, Ukraynalı havayolu şirketi Bravo'nun ilk Kiev uçuşunun ardından Ukraynalı yolcuları bugün saat 05.50'de karşıladı. TAV'dan bugün yapılan yazılı açıklamada Milas- Bodrum Havalimanı'nın yaz sezonuyla birlikte uçuş ağını yeni havayollarıyla genişletmeye devam ettiği belirtildi. Ukrayna merkezli havayolu şirketi Bravo'nun bu ülkenin başkenti Kiev'den Bodrum'a haftada iki gün uçuş gerçekleştireceği bildirildi.

TAV Milas Bodrum İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu, TAV Havalimanları'nın Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas-Bodrum Havalimanı işletmesini devralmasıyla birlikte Bodrum'da uçuş ağının genişlemesi için yoğun çalışmaların başladığını belirterek, "Özellikle yurt dışı direkt uçuşların artırılması için yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde tanıtım çalışmalarını sürdürüyoruz. Bravo Havayolları'nın bugün başlayan Kiev uçuşları da bu çalışmalarımızın sonucu. Uçuş ağımızı büyüterek bölge turizmini desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Bravo Havayolları, 27 Mayıs- 27 Eylül tarihleri arasında Milas-Bodrum ile Kiev arasında her hafta salı ve cuma günü karşılıklı direkt uçuşlar düzenleyecek. Milas-Bodrum Havalimanı'ndan iç ve dış hatlarda toplam 50 havayolu şirketiyle 25 ülkede 79 destinasyona uçuş gerçekleşiyor. Milas-Bodrum Havalimanı'nın 2015 yılında 3.9 milyon yolcuya hizmet sunarken 26 binden fazla uçuşa ev sahipliği yaptığı açıklandı.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum- Kiev Uçuşları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement