Bodrum Nejat İşler'e Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Nejat İşler'e Yoğun İlgi

Bodrum Nejat İşler\'e Yoğun İlgi

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un dayanışma gecesine katılan kendisi de Muğla 1'inci Amatör Küme A Grubu'ndaki Gümüşlük Belediyespor'un yönetiminde yer alan ünlü oyuncu Nejat İşler'e ilgi yoğun oldu.

20.12.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrum spor'un dayanışma gecesine katılan kendisi de Muğla 1'inci Amatör Küme A Grubu'ndaki Gümüşlük Belediyespor'un yönetiminde yer alan ünlü oyuncu Nejat İşler'e ilgi yoğun oldu.

Bodrum'un 83 yıllık spor kulübü Bodrumspor için Azka Otel'de dayanışma gecesi düzenlendi. Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediyespor'un yönetiminde yer alan Nejat İşler, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un da aralarında olduğu yaklaşık bin kişi geceye katıldı.

Bu sezon 3'üncü Lig'e çıkmayı hedeflediklerini belirten Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, "2015 yılı Bodrumspor'un yılı olsun. Omuz omuza zafere diyorum" dedi. Karakaya, kulübün diğer yöneticileri ve eski başkanlarının bulunduğu sahneye Başkan Kocadon ve Nejat İşleri'i de davet ederek hep birlikte poz verdi. Belediye Başkan Kocadon "Bir gün değil her gün Bodrumspor diyen Bodrum halkına saygılarımızı sunuyorum. Gelecek Bodrum ve Bodrumspor'un diyorum" diye konuştu. Geceye katılanlar; ses sisteminden verilen Bülent Sertaş'ın 'Bodrum Akşamları' şarkısı eşliğinde eğlendi. Oryantal gösterisi ve hediye çekilişi geceye renk kattı. Kulübe destek için gecede yapılan açık arttırmada işadamı Mehmet İhtiyar Bodrumspor formasına 18 bin lira; işadamı Altan Tezkider de Bodrumspor atkısına 19 bin lira verdi.

İŞLER'E YOĞUN İLGİ

Geceye katılan Nejat İşler'e, Bodrumspor ve takımın taraftar grubu 'Asi Tayfa'nın isminin yazılı olduğu atkı hediye edildi. Asi Tayfa adlı taraftar grubu, Ocak Ayı'nda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı İşler'i ziyaret etmeye gelmiş, hastane bahçesine "Dik dur eğilme, asi tayfa seninle" yazılı pankart asmıştı. Taraftar grubunun atkısını boynuna takan İşler, objektiflere poz verdi. İşler, genellikle neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Yoğun ilgi gören İşler, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da kırmadı. Muğla 1'inci Amatör Küme A Grubu'ndaki Gümüşlük Belediyespor'un yönetiminde yer alan İşler, "İnşallah Süper Amatör'e çıkacağız" dedi. Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sahne sanatlarıyla ilgili ders vermesi konusunu "Çok güzel bir şey" sözüyle geçiştiren İşler, aracı beklediği sırada "zabıta zabıta" diye seslenmesine anlam verilemedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Nejat İşler'e Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement