Bodrum Sahillerinde Eylül Bereketi 1 - Son Dakika
Güncel

Bodrum Sahillerinde Eylül Bereketi 1

Bodrum Sahillerinde Eylül Bereketi 1

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki sahillerde bayram öncesi eylül ayı bereketi yaşanıyor.

03.09.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki sahillerde bayram öncesi eylül ayı bereketi yaşanıyor. Farklı ülkelerden ve yurt içinden gelen turistlerin sahilleri doldurduğu görüldü.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'da, Eylül ayında sahillerdeki hareketlilikte artış göze çarptı. 35 derece hava ve 26 derece deniz suyu sıcaklığı nedeniyle Kumbahçe, Paşatarlası, İçmeler, Gümbet ve Bitez plajlarında adım atacak yer kalmadı. Yerli turistlerin dışından çeşitli ülkelerden gelen yabancı konuklar, plajları renklendirdi. Ortadoğu ülkelerinden gelen turistler ile Kuzey Avrupa ülkeleri Danimarka, Norveç ve İsveç'ten gelen turistlerin yan yana denize girmeleri ilginç görüntüler ortaya çıkardı. Birçok turist, beach clup'larda çalan müziklerle dans etti, eğlendi, su sporları yaptı.

Dokuz günlük bayram nedeniyle ilçede gözle görülür bir hareketlilik yaşandığını ve iç turizmde olumlu sinyaller aldıklarını belirten Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, "Yaşanan krizler ve olumsuzluklara rağmen bu yılı en iyi şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Turizme kötü başlamış olabiliriz ancak yaralarımızı sarmaya başlıyoruz. Bayramda özellikle iç turizmde yaşanacak hareketlilik nedeniyle ilçemize gelecek konuklarımıza yine de rezervasyonlarınızı yaptırın gelin diyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Sahillerinde Eylül Bereketi 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement