Vanlı Şehidin Son Mesajı : Ölmezsek Geleceğim Kardeşim! - Son Dakika
Güncel

Vanlı Şehidin Son Mesajı : Ölmezsek Geleceğim Kardeşim!

Vanlı Şehidin Son Mesajı : Ölmezsek Geleceğim Kardeşim!

Cizre'de PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan Vedat Dolançay'ın şehadet şerbetini içmeden birkaç saat önce Bodrum'daki arkadaşına gönderdiği mesaj ortaya çıktı.

10.02.2016 11:21  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan asker Vedat Dolançay'ın şehit olmadan sadece birkaç saat önce Bodrum'daki arkadaşına telefon mesajı ile "Az kaldı kardeşim ölmesek geleceğiz. Beni sabırsızlıkla bekliyormuşsun" yazdığı öğrenildi.

TEZKERESİNE 4 AY VARDI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde şehit olan Er Vedat Dolançay'ın tezkere almasına 4 ayı kaldığı ve askere gitmeden önce Bodrum'da çalıştığı ortaya çıktı. Dolançay'ın Bodrumlu arkadaşlarından kuaför Uğur Aslan ile ölmeden sadece birkaç saat önce saat 11.31'de telefon ile mesajlaştığı öğrenildi. Şehit Dolançay'ın arkadaşına yazdığı mesajda ? Az kaldı kardeşim ölmesek geleceğiz beni sabırsızlıkla bekliyormuşsun" yazdığı ve arkadaşı Uğur Arslan'ında 'Aynen Kardeşim. Gel biran önce" şeklinde cevap verdiği ortaya çıktı.


ARKADAŞLARI YASA BOĞULDU

Bodrum'daki bir dalış merkezinde çalışan ve amatör küme takımlarından birinde futbol oynadığı öğrenilen 21 yaşındaki Dolançay'ın şehit haberi Bodrum'da birlikte çalıştığı ve sık sık halı sahada futbol oynadığı arkadaşlarını yasa boğdu.

"SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM"

Arkadaşının ölüm haberini alan Aslan ise "Daha bugün konuştuk. Güzel insan, seni çok özleyeceğim. Kardeşim seni ömrüm boyunca unutmayacağım. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Kardeşim benim mekanın cennet olsun" sözleri ile duygularını paylaştı.

Şehidin Van'daki babaocağına ateş düştü;


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vanlı Şehidin Son Mesajı : Ölmezsek Geleceğim Kardeşim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Qwerty: Kürt olduğu için öldürülmüştür 3 31 Yanıtla KARAMURAT: Ya bi bitmediniz lan...Beyin yerine içgüdü kullanırsan böyle olur.. 10 0
  • yibo: UZUN ADAMI SEVİYORUM ( RTE )AK PARTİYİ DESTEKLİYORUM... HAİNLİK YAPMIYORUM,VATANIMI,BAYRAĞIMI,DİNİMİ SEVİYORUM...VAR MI SIKINTISI OLAN...... 16 16 Yanıtla
  • Kurdo: Zorunlu askerlik kalkmalı bu klavyeden atıp tutan turkler gonderilmeli 24 7 Yanıtla
  • misafir: olumune hdp liyiz 9 20 Yanıtla
  • Van: O tip bölgelere özel harekat gitmeli olmaz böyle savaşmayı bilmeyenle olmaz Allah rahmet etsin 23 3 Yanıtla
  • derika çiyayé mazi: kürt oldugu için ündeydi 7 18 Yanıtla
  • .: Allahın rahmeti üzerine olsun. Ailesinin başı sağolsun. Amin. 22 2 Yanıtla
  • Bende kürdüm: Irkcilik yapmayin hepimiz kardesiz akili olun yarin rusya basimiza bomba yagdirirsa kürdu türku ayirmaz suriyenin dustugu Hale bakin suryelilerin sansi Türkiye gibi Bir ulkeye Komsu olmasi peki savas olursa siz kime ve hangi Komsuya siginirsiniz akili olun akili bu ülke hepimizin gidecek hic Bir yerimizde dostumuzda Yok 23 1 Yanıtla
  • misafir 15: Kürtler kardeşimizdir. Kürt şehidimiz baş tacimiz. mekanı cennet olsun. . 18 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement