Bodrum Serdar Ortaç Bodrum'u Salladı - Son Dakika
Güncel

Bodrum Serdar Ortaç Bodrum'u Salladı

Bodrum Serdar Ortaç Bodrum\'u Salladı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan Serdar Ortaç, sevilen şarkılarıyla coşturduğu hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

13.09.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan Serdar Ortaç, sevilen şarkılarıyla coşturduğu hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Evliliğini hatırlatıp bekar hayranlarına seslenen Ortaç, "Herkes bir gün aradığı deliyi bulacak" dedi. Gümbet Mahallesi'ndeki Club Pasha'da düzenlenen konserle sevenleriyle buluşan Serdar Ortaç, sahneye seyirciler arasından 'Gıybet' isimli şarkısını söyleyerek çıktı. Ortaç, sahnede şarkısını söylerken havai fişekler atıldı. Sahneye 2 dansçıyla sahneye çıkan Ortaç'ı, hayranları cep telefonlarına bol bol görüntüledi. Yaklaşık 1500 kişinin izlediği konserde Ortaç, sevenlerine oldukça eğlenceli saatler yaşattı.

Hayranlarına seslenen Ortaç, "Sevgili konuklar bu gece Serdar Ortaç'ın 1994'den beri bütün şarkılarını dinleyeceksiniz. Bu gece bizim gecemiz olacak. Bizim için eğleneceğiz. Hepiniz Serdar Ortaç'a hoş geldiniz. Arkadaşlar artık evlendiğime göre kimseye canım, cicim demeyeceğim. Ayrıca herkes bir gün aradığı deliyi bulacak" diyerek, 'İki Deli' isimli parçasını söyledi. Parçasını bitirdikten sonra "Artık evlendiğime göre bütün bekarlara nispet yaparcasına içebilirim. Kaç tane evli var aramızda çok merak ediyorum. Evlilik dünyanın en güzel şeyi her zaman söylüyorum" dedi. Bir hayranın "Evet evlilik güzel şey" demesi üzerine "Evlendin mi" diyen Ortaç, "Hayır" cevabını alınca "O zaman neden evet diyorsun. Yalnız evliliğin bir handikabı var bundan sonra kimseyle canım, cicim, balım demek yok. Bundan sonra sadece karımız kocamız olacak. Kimse sana balım demesin sağ taraf" diyerek 'Kimse Sana Canım Cicim Demesin' isimli şarkısını söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede Ortaç, hayranları tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Serdar Ortaç Bodrum'u Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement