Bodrum - Serdar Ortaç'tan Hayranlarına ?evlenin' Baskısı - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Serdar Ortaç'tan Hayranlarına ?evlenin' Baskısı

Bodrum - Serdar Ortaç\'tan Hayranlarına ?evlenin\' Baskısı

Serdar Ortaç'tan hayranlarına 'evlenin' baskısı Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan Serdar Ortaç, son konserinde "Arkadaşlar artık hepimiz evlenip barklanmak zorundayız" dedi.

31.08.2015 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdar Ortaç'tan hayranlarına 'evlenin' baskısı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan Serdar Ortaç, son konserinde "Arkadaşlar artık hepimiz evlenip barklanmak zorundayız" dedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 'Çek elini kalbimden' adlı şarkı ile çıktığı Pasha Club'taki sahnesinde, konserlerinde sık gördüğü hayranlarına evlenmeleri gerektiğini söyledi. Yaz konserlerinde sıkça "Evlilik dünyanın en güzel şeyi. Vallahi evlenin, herkes evlensin" diye seslenen Ortaç bu yöndeki sözlerini yineledi. "Arkadaşlar artık hepimiz evlenip barklanmak zorundayız. Bu gece buradaki herkes evliliğe karar vermek zorunda" diyen ünlü popçu, özellikle konserlerinde sıkça gördüğü hayranlarına şunları söyledi:

"Artık evleneceksiniz. Artık bundan sonra size kimse balım, cicim, bebeğim demeyecek. Bir tek eşiniz size öyle diyecek. Ben öyle yaptım çok güzel oldu"

"Artık bekarlarla işimiz olmaz" diyerek 'İşim olmaz' şarkısı ile konserine devam eden Ortaç'ı dinleyenler arasında eşi Chloe Loughnan Ortaç ve Süreyya Yalçın da yer aldı. Ortaç, "Güzel karım, seni seviyorum karıcığım" diye seslendiği eşine, onun için yazdığı 'Balım' adlı şarkısını söylerken Chloe Loughnan da oturduğu locada şarkıya eşlik etti. Uzun süre dillerden düşmeyen ve hafızalardan silinmeyen şarkılarına repertuvarında yer veren Ortaç'ı dinlemeye gelenler şarkılar eşliğinde dans edip eğlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Serdar Ortaç'tan Hayranlarına ?evlenin' Baskısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement