Bodrum - Tatilciler Bodrum'da İnna ile Coştu - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Tatilciler Bodrum'da İnna ile Coştu

Bodrum - Tatilciler Bodrum\'da İnna ile Coştu

Tatilciler Bodrum'da İnna ile coştu MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yaz sezonun sonu olması ve yaşanan sel felaketi ile geceleri sakinleşen caddeler Kurban Bayramı'nın ilk gününde tatilcilerle hareketlendi, Halikarnas Disko'da sahne alan Rumen şarkıcı İnna coşturdu.

25.09.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatilciler Bodrum'da İnna ile coştu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yaz sezonun sonu olması ve yaşanan sel felaketi ile geceleri sakinleşen caddeler Kurban Bayramı'nın ilk gününde tatilcilerle hareketlendi, Halikarnas Disko'da sahne alan Rumen şarkıcı İnna coşturdu.

Eğlence mekanlarının renkli ışıkları, yükselen müzik sesleri ile yabancı turistlerin yanı sıra yerli turistlerin tatil için geldiği Bodrum'da bayram hareketliliği yaşandı. Tatilciler eğlence mekanlarında DJ'ler ve özel şovlar eşliğinde eğlendi. Kurban Bayramı'nın ilk günü Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi ve Gümbet Barlar Sokağı'nda gece yoğunluk yaşandı. Bodrum'un dünyada ünlü eğlence mekanı Halikarnas Disko'da yaklaşık 1500 kişi Rumen şarkıcı İnna ile coştu. 'Be My Lover' adlı şarkıyla sahneye çıkan şarkıcı 'Sun is UP' ve 'Hot' adlı şarkılarının da aralarında olduğu, eski ve yeni albümlerinden hareketli şarkıları ile ortamı ısıttı. Türkçe olarak 'iyi bayramlar' diyen İnna, başında şapka, ayağında bot, diz kapağına kadar çıkan spor çorap, mayo üstüne parlak bir şortla sahneye çıktı. Şapkasını ilerleyen dakikalarda çıkaran İnna, 1 saat 15 dakika sahne kaldı. Gördüğü ilgi karşısında yerinde duramayan ve sahne performansı ile beğeni toplayan şarkıcı, sahne önündeki tatilcilerin öz çekimlerinde poz verdi. Tatilciler şarkılara eşlik edip doyasıya eğlenirken, dansçıların sahne aldığı eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Tatilciler Bodrum'da İnna ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement