Bodrum'un Tanıtımına, Güvenç Kurtar Desteği - Son Dakika
Güncel

Bodrum'un Tanıtımına, Güvenç Kurtar Desteği

Muğla'nın gözde turizm merkezi Bodrum, Azerbaycan'daki AITF Bakü Uluslararası Turizm Fuarı'nda tanıldı.

11.04.2014 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın gözde turizm merkezi Bodrum, Azerbaycan'daki AITF Bakü Uluslararası Turizm Fuarı'nda tanıldı. Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı'nın (BOYTAV) tanıtım standına Azerbaycan'ın Revan Bakü Futbol Takımı'nı çalıştıran Teknik Direktör Güvenç Kurtar da, çalışmalara destek verdi.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, yazılı açıklama yapıp, ilçein tanıtımı için Mart ayında katıldıkları ITB Berlin Turizm Borsası fuarından sonra 13-16 Mart 2014 tarihleri arasında Romanya nın Bükreş kentinde düzenlenen TTR Bükreş, 19- 22 Mart 2014 tarihleri arasında Rusya'da düzenlenen MITT Moskova, 20- 23 Mart 2014 tarihleri arasında İsveç'te düzenlenen TUR Götebourg, 03-05 Nisan 2014 tarihleri arasında Azerbaycan'ın Bakü kentinde düzenlenen AITF Uluslarası Bakü ve 09-12 Nisan 2014 tarihleri arasında Beyaz Rusya'da düzenlenen Leısure Minsk turizm fuarlarına Bodrum'u tanıtmak amacıyla yer aldıklarını belirtti.

Kocadon, "Avrupa, Balkan ve İskandinav Ülkelerinden sonra Azerbaycan ve Beyaz Rusya turizm fuarlarına da katılarak pazar çeşitliliğini arttırmaya çalışıyoruz, tanıtım çalışmalarımıza hız kesmeden Haziran ayında İran'dan Bodrum'a gelecek turist sayısını arttırmak amacıyla Tahran Persia Travel Market Festivali'ne de katılacağız" dedi.

Kocadon, 2013 yılında Rusya'dan Bodrum'a 48 bin 981 turist geldiğini, bu yıl ise bu rakamın 60 bin, 2010 yılında İsveç'ten gelen bin 360 turist sayısının ise geçen yıl 59 bin 872 kişiye yükseldiğini kaydetti. Kocadon, bu yıl sonuna kadar İsveç'ten gelen turist sayısının 80 bini bulmasanın beklendiğini ifade etti.

KURTAR DA TANITIMA KATILDI.

Açıklamada, Azerbaycan'daki AITF Bakü Uluslararası Turizm Fuarı'nda Revan Bakü futbol takımını çalıştıran Teknik Direktör Güvenç Kurtar'ın da Bodrum standında tanıtım çalışmalarına katıldığı belirtildi. Kurtar'ın standa bulunduğu sürece 6 Azerbeycan TV kanalı ile röportaj yaptığı Bodrum bölgesinin tarihi ve kültürel özellikleri ile mavi yolculuk hakkında bilgi verdiği ifade edildi. Güvenç Kurtar'ın yaklaşık 4 saat kaldığı Bodrum standına Azeri turistlerin ilgisinin büyük olduğu kaydedildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'un Tanıtımına, Güvenç Kurtar Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement