Bodrum - Ünlüler Yelken Açtı - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Ünlüler Yelken Açtı

Bodrum - Ünlüler Yelken Açtı

Ünlüler yelken açtı MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü, Milta Bodrum Marina ve Marina Yacht Club tarafından Vodafone Red ve HTC'nin katkıları ile düzenlenen 'Famous Cup' yelken yarışlarının 10'uncusu başladı.

13.06.2015 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlüler yelken açtı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü, Milta Bodrum Marina ve Marina Yacht Club tarafından Vodafone Red ve HTC'nin katkıları ile düzenlenen 'Famous Cup' yelken yarışlarının 10'uncusu başladı.

Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmayı amaçlayan 10'uncu 'Famous Cup' yelken yarışlarına ünlü isimlerden Mehmet Aslantuğ, Ece Vahapoğlu, Ersin Korkut, Zeynep Beşerler, Burak Hakkı, Özlem Kaymaz, Fulya Sever, Tayanç Ayaydın, Demir Demirkıran, Didem Erol, Çağla Kubat, Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı katıldı. 30 teknenin yer aldığı yarışlarda ünlü isimler Marina Yacht Club'ta biraraya geldi.

Oyuncu Zeynep Beşerler bu etkinliğe daha çok kişinin ilgi duymasını beklediğini söyledi. Yaklaşık 30 yıldır yelken sporuna ve denize gönül verdiğini belirten Mehmet Aslantuğ ise " Siyaset, ulusal dinamikler malum ülkenin çok öncelikleri olabilir. Denizcilikte de işin sadece teknisyenliği değil ruhunu da benimsemiş nesiller yetiştirmemiz çok önemli. Burada yarışarak ülkenin denizciliğine her geçen yıl daha çok sahip çıkılması, çevrenin korunmasını ve çevre ruhunu hatırlatmak istiyoruz" dedi.

Yarışlara 3'üncü kez katıldığını belirten ünlü isim Burak Hakkı, yarışların çok heyecanlı geçtiğini ve bu organizasyonun bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Deniz tuttuğu için denize açılamadığını belirten Ersin Korkut, önceki senelerde olduğu gibi tekneleri uğurlayıp kıyıdan yarışları izlediğini kaydetti. Billur Kalkavan da 5'inci kez yarışlara geldiklerini, yelken sporcusu olmadıklarını ancak bir hevesle bu yarışları beklediklerini söyledi. Ünlüler farklı teknelerde denize açıldı. Karaada yakınlarından verilen startla yarışlar başladı. Yarın da devam edecek yarışların bitiminden sonra akşam saatlerinde ödül töreni ile organizasyon sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Ünlüler Yelken Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement