Bodrum Yeni Mezarlığına Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum Yeni Mezarlığına Kavuşuyor

Bodrum Yeni Mezarlığına Kavuşuyor

Muğla'nın Bodrum ilçe belediye başkanı Mehmet Kocadon Yeni mezarlık arazisi hakında ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

10.07.2013 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçe belediye başkanı Mehmet Kocadon Yeni mezarlık arazisi hakında ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptıkları mezarlık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kocadon yeni mezarlık alanı müjdesinide gazeteciler ile paylaştı.

Kocadon yaptığı açıklamada Bodrum Belediyesi mücavir alanı içerisindeki Mezarlıkların yenilendiğini belirterek "Bodrum alt yapısını yaptık. Şimdi ise mezarlıklarımıza el attık. Şehir içerisinde bulunan Tarihi ve eski mezarlıklarımızı topladık. Şu anda da Bodrum'da faliyette olan diğer mezarlıklara el attık, çalışmalar başlattık. Bunun yanı sıra bir ekip kurduk. Cenaze ekipleri birliğini kurduk. Çalışmalarda mezarlıkların eksiklerini tespit ettikten sonra çalışmalara başladık. Mezarlıklarımızın şu anda temiz bakımlı suyu akan bir hale geldi. Burada özellikle atası olan, dedesi olan hakkı rahmetine ermiş kişilere ziyarete giden vatandaşlarımız tarafından da taktir ile karşılanıyor. Cenaze hizmetlerimizle de vatandaşlarımızdan çok takdir topladık. Cenaze hizmetlerimizden dolayı insanlar teşekkürlerini sunuyor. Önemli olan insanların zor günlerinde yanında olabilmek. Sevinçli günlerinde yanındaysak vatandaşlarımızın, zor günlerinde de yanında olabilmek önemli. Cenaze hizmetleri bizim belediyemizin en büyük görevi. Mezarlıklarımız yenileniyor ama yinede zorlanıyoruz. Yeni bir mezarlık çalışmamız var. Dernek kurduk. Hızlı bir şekilde mezarlık ile ilgili çalışmalar yapılıyor. En kısa zamanda torba mahallesinin üst tarafında bir mezarlık yapacağız kazanırsak, çok modern, çağdaş bir mezarlık yapacağız. Çalışmalarımız sonuna kadar devam edecek her zaman halkımızın yanında olacağız" dedi.

Tüm İslam aleminin Ramazan-ı şerifini kutlayan Başkan Kocadon iftar sofraları kurduklarını söyleyerek, "2 tane iftar sofrası kurduk. Biri Omurca ilk öğretim okulunun bahçesinde, birtanesi ise Gümbet Pazar yerinde. Birlik beraberlik içerisinde bir ramazan diliyorum. Küslüklerin bittiği barışın sevginin olmasını diliyorum. Ramazan ayının Müslüman alemine birlik ve beraberlik getirmesi benim en büyük dileğim. Son zamanlarda Müslüman kardeşlerimizin üzücü olaylar ile karşılaştığını görüyoruz. Bu olalar hepimizi çok üzüyor. Müslimanlı, kardeşliği, birlik beraberliği ve kucaklaşmayı bilen bir dindir. En modern en çağdaş olan bir dindir. İnşallah ramazan ayının Müslüman kardeşlerimize birlik beraberliği ve kuçaklaşmayı getirir en büyük dileğim bu" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Yeni Mezarlığına Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement