Bodrum - Yeşim Salkım Avşar Kızını Model Aldı - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Yeşim Salkım Avşar Kızını Model Aldı

Bodrum - Yeşim Salkım Avşar Kızını Model Aldı

Yeşim Salkım Avşar kızını model aldı ÜNLÜ şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hizmete giren bir kulübün açılışında sahne aldı.

01.08.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşim Salkım Avşar kızını model aldı

ÜNLÜ şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hizmete giren bir kulübün açılışında sahne aldı. Birbirinden güzel parçaları hayranları için seslendiren Salkım, keyifli dakikalar yaşattı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Salkım, kısa bir süre önce boşandığı eski eşiyle kızı için arkadaş ve dost olarak kalacaklarını buna en güzel örneğin Hülya Avşar olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Göltürkbükü'nde hizmete giren The Food Club aldı işletmenin açılışında sahneye çıktı. Sahne öncesi basın mensuplarının bir araya gelen Salkım, Bodrum'da 10 yıl aradan sonra ilk kez sahneye çıktığını söyledi. Bodrum'da ailece tatil yaptığını belirterek "Ayrıldığım eşim de burada" diyen Salkım, ayrılığın ardından birlikte tatile çıkmaları konusunda ise "Çok doğal olduğunu düşünüyorum. Böyle de olmalı. Bir çocuğumuz var. Eşler ayrılabilir ama annelik babalık ölene kadardır. Biz evladımızın ölene kadar annesi ve babası olacağız. Dolayısıyla birbirimize saygımızı, sevgimizi ölene kadar göstereceğiz. O benim en yakın dostum, arkadaşım ve çocuğumun babası. Saygım çok büyük. Ben de onun çocuğunun annesiyim. O da aynı şekilde 'Benim en yakın arkadaşım, dostum' diyor. İkimizin de yolu açık olsun inşallah. Bu konuda Hülya'yı çok takdir ederim. Yıllardır Türkiye'de bunun böyle olması gerektiğini en güzel ve medeni şekilde göstermiş bir insan. Bende elimden geldiğince Ada'yı en güzel şekilde büyütmek için, 4.5 yaşında evladımızın yanında olacağız. Onun özel günlerinde okulunda, bayramlarda, ara sıra onunla beraber, daima bizi bir arada göreceksiniz" dedi.

Ardından sahneye çıkan ve hayranlarıyla buluşan Salkım, DJ Serdar Albayrak'ın eşlik ettiği konserde yeni albümünden de şarkılara yer verdi.

Kulübün açılışına; oyuncu Bekir Aksoy ve eşi Derya Aksoy, Gazeteci Rahmi Turan'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda davetli katıldı. The Food Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Okumuş, Salkım'a çiçek verdi. Salkım, şarkı aralarında diyalog kurduğu davetlilerden bazıları sahneye kadehle içki göndermesi üzerine "Hepiniz Mondros Mütarekesi gibisiniz. Antibiyotik alıyorum. Dişim şişti" demesine rağmen geri çevirmedi. Açılışa katılanlar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Yeşim Salkım Avşar Kızını Model Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement