Bodrumda Halk Plajları Halka Hazır - Son Dakika
Yerel

Bodrumda Halk Plajları Halka Hazır

Bodrumda Halk Plajları Halka Hazır

Bodrum Belediyesi, vatandaşına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla halk plajlarının eksiklerini tamamladı.

26.06.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi, vatandaşına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla halk plajlarının eksiklerini tamamladı.

Bodrum genelinde bir süredir devam eden sahil düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaların tamamlandığı bölgelere şezlongların dağıtımını yapan ekipler, Gündoğan merkez ve Gündoğan Küçükbük'teki halk plajı ile Gölltürkübü Mahallesi'ndeki Gölköy ve Türkbükü bölgelerinde yer alan halk plajlarına şezlong ve şemsiyeleri yerleştirdi. Ekipler, belirtilen bölgelerde kadın/erkek tuvaletleri ve engelli rampalarını da inşa ederek vatandaşın hizmetine sundu. Yarımada genelinde ayrıca Turgutreis, Akyarlar, Ortakent-Yahşi, Bitez, Gümbet ve Yalıçiftlik halk plajlarına da şezlong ve şemsiyelerin dağıtımını yaptı.

En son Bodrum ilçe merkezindeki Bodrum Belediyesi Paşatarlası Halk Plajı'na ihtiyaca göre şezlongları ve şemsiyeleri yerleştiren ekipler, kadın/erkek tuvaleti ve engelli rampasını da inşa ederek bölgedeki çalışmalarını tamamladı. İlçe merkezindeki çalışmalar, Kumbahçe'de yapılacak olan düzenlemenin ardından bitirilecek.

Yarımada genelinde sekiz bölgede bulunan halk plajlarındaki düzenleme çalışmalarında sona gelen ekipler, ufak çaptaki eksiklerin giderilmesi için ise çalışmalarını ilçe genelinde hızla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 4 bin şezlong ve şemsiyenin plajlara dağıtımı yapılırken, bölgede görevlendirilen personel de plajların temizliğini gerçekleştiriyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumda Halk Plajları Halka Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement