Bodrumlu Gençler Çanakkale'de - Son Dakika
Yerel

Bodrumlu Gençler Çanakkale'de

Bodrumlu Gençler Çanakkale\'de

Bodrum Gençlik Dayanışma Topluluğu’ndan 46 Bodrumlu genç, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100’üncü yılı ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle 1 günlüğüne Çanakkale’ye gitti.

18.03.2015 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Gençlik Dayanışma Topluluğu'ndan 46 Bodrumlu genç, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yılı ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle 1 günlüğüne Çanakkale'ye gitti.

Geçtiğimiz aylarda Bodrumlu gençlerin kurduğu Bodrum Gençlik Dayanışma Topluluğu üyeleri Çanakkale'ye giderek şehitlerimizi yerinde andı. 57'inci Piyede Alayı Şehitliği, Conk Bayırı gibi Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nı rehber eşliğinde gezen Bodrumlu gençler bir günlük ziyaretin ardından Bodrum'a geri döndüler.

Bodrum Gençlik Dayanışma Topluluğu kurucularından Uğurcan Yurtsev; "Bizim bugün bu güzel topraklarda rahatça ve özgürce yaşayabilmemizi sağlayan şehitlerimizi bizler için çarpışarak can verdikleri topraklarda andık. Burada insan daha iyi anlıyor şehitlerimizin bizler için ne mücadeleler verdiğini. Bizim bu güzel ülkemizde özgürce yaşamamızı sağlayan şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Bodrumlu gençler olarak bizim bu anlamlı günlerde Çanakkale'ye gitmemizde katkısı bulunan Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'a, Bodrumspor Başkanımız Rıza Karakaya'ya, Meclis Üyelerimiz Güneri Günaydın, Taner Uslu ve Mustafa Paşalı'ya, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun'a, Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'e ve Tuna Işın'a çok teşekkür ediyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumlu Gençler Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement