Bodrumlu Gençler Mutfağı Büyütüyor - Son Dakika
Yerel

Bodrumlu Gençler Mutfağı Büyütüyor

Bodrumlu Gençler Mutfağı Büyütüyor

Bodrum’da yemek yapmayı seven 7 gencin kurduğu studiomutfaq yapılan etkinliklerle büyüyor.

16.04.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da yemek yapmayı seven 7 gencin kurduğu studiomutfaq yapılan etkinliklerle büyüyor.

Gümbet Hotel Bağevleri bünyesinde yemek yapmayı seven 7 genç arkadaş haftanın en az 3 günü küçük bir mutfak stüdyosunda bir araya gelip keyifli yemekler yapıyor. Studiomutfaq adını verdikleri bu odada kendi tariflerleriyle lezzetli yemek denemeleri üzerinde çalışıyorlar. Bu mutfağın taşınabilir olduğunuda belirten mutfak ekibi, belli bir yere takılıp kalmaktansa, doğanın her köşesini kullanarak açık alanlarda yemek yapmanın daha keyif verici ve eğlenceli olduğunu belirttiler.

Geçen zamanda bu denemeleri video ve fotoğraflarla sosyal medyada da paylaşan mutfak ekibi sadece hobi olarak düşündükleri bu oda kısa zamanda artan takipçisiyle giderek genişledi ve beğeni toplamayı başardı. Sokağa çıktıklarında stüdyolarını ziyaret etmeyi isteyenlerin çoğalmasıyla etkinlik oluşturmaya karar veren mutfak ekibi; kendi organize ettikleri kermes etkinliğiyle tanıtım gecesi düzenledi. Gecede aperatif yemek çeşitleri ve ev yapımı burgerler gelenlere sunuldu. Davetlilerin keyifli bir akşam geçirdikleri yemek şöleni gece 23: 00'a kadar devam etti.

Amaçlarının herkesin yemek yapabileceğini, basit ve eğlenceli şekilde anlatmak ve buna benzer etkinliklerle tekrar bir araya gelmek olduğunu belirten Studiomutfaq ekibi, yaz boyunca yeni etkinlikler düzenleyeceklerinide sözlerine eklediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumlu Gençler Mutfağı Büyütüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement